Szerintetek lehetek én is MESTERLÖVÉSZ, mint önkéntesként ahogy az Amerikai mesterlövész című filmben Chris Kyle is tette?
Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék tengerész gyalogos lenni de Szil Kommandósként.Vagyis mesterlövészként.Láttam a 2014-es Amerikai mesterlövész című filmet is és nagyon megkedveltem.Vagyis egyszerűbben.Lehetek-e mesterlövész (majd) úgy,hogy én választom ez a (katonai munkát),irányzatot.2015. nov. 23. 22:06
1/11 anonim válasza:
'úgy, hogy én választom'
másképp nem is lehetnél O.o
Egyébként a Navi Seal-re gondolsz? (szil...haha)
Ahhoz kell jó nyelvtudás, sok pénz, hogy kijuthass, rendkívüli fizikai erőlét, rengeteg kiképzés, sok gyakorlat, még több szenvedés...
Ne vegyél alapul egy filmet sem, mind kamu!
2/11 anonim válasza:
Nem azt mondom hogy lehetetlen, de kb olyan kicsi rá az esély, mint hogy az USA-ba bankigazgató legyél. Gondolom nagyon fiatal gyerkőc vagy még, hogy filmből látottak alapján akarod megtervezni a jövődet. De nyugi, mire még felnősz benő a fejed lágya, és csak nevetni fogsz magadon hogy ilyen butaságokon gondolkodtál. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Persze! :(
2015. nov. 29. 10:31
4/11 anonim válasza:
De a SEAL nem tengerészgyalogos.
6/11 A kérdező kommentje:
???
MI?
2015. dec. 1. 17:25
7/11 anonim válasza:
Olvasd el a Wikiből az amerikai tengerészgyalogságról szóló cikkelyt, kiderül neked is, hogy ők megkülönböztetik az USMC-t a haditengerészettől. Tehát egy SEAl az nem tengerészgyalogos.
8/11 anonim válasza:
Filmet soha se vegyél alapul.Én olvastam Kyle könyvét, és láttam is a filmet.Ki ábrándító.A film csak a képi világa miatt értékelhető.Ha a könyvből a filmbe rakták volna az össze leírt történetet akkor több órás filmet kapnánk.
9/11 anonim válasza:
Ahhoz, hogy seal-es legyél, amerikai állampolgárnak kell lenned! Meg ez nem olyan egyszerű... De ahogy azt a többiek is mondták
10/11 anonim válasza:
Ahhoz, hogy seal-es legyél, amerikai állampolgárnak kell lenned! Meg ez nem olyan egyszerű... De ahogy azt a többiek is mondták, még fiatal vagy... Majd meglátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!