Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetek én is...

Szerintetek lehetek én is MESTERLÖVÉSZ, mint önkéntesként ahogy az Amerikai mesterlövész című filmben Chris Kyle is tette?

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék tengerész gyalogos lenni de Szil Kommandósként.Vagyis mesterlövészként.Láttam a 2014-es Amerikai mesterlövész című filmet is és nagyon megkedveltem.Vagyis egyszerűbben.Lehetek-e mesterlövész (majd) úgy,hogy én választom ez a (katonai munkát),irányzatot.

2015. nov. 23. 22:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Aki belép az amerikai hadseregbe az automatikusan állampolgár is lesz.(egy ideig volt lehet hogy már nem)

Kyle is 30évesen jutott oda hogy SEAL-os legyen. Szóval idöd az még van. De tényleg ne egy filmből vond le a tanulaságot az rengetg mindent nem mutat még akkor sem ha doksi film... az pedig nem az.

Tanulj nézz után a miérteknek és hogyanoknak és ha dolgozol érte akkor megvalósulhat. De a mesterlövészet az egy különösen nehéz és veszélyes része a katonaságnak.

Youtube-on van fent mesterlövészes doksi sorozat film magyarul.nézd végig.

2017. jan. 29. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!