11/20 anonim válasza:
#6: Szerintem nem, inkább a "Bors", meg a "kommandósok világbajnoksága" miatt, bár ez csak tipp. Nem biztos, hogy egy ilyen "világbajnokság" mutatja reálisan, hogy mely országok terrorelhárítói a legjobbak.
12/20 anonim válasza:
Ha Alfihíres, napicuki.com-os, indexes, origós, 444-es vagy hvg-s lenne akkor az tuti forrás?
13/20 anonim válasza:
#13:Szerintem, nincs olyan, hogy "tuti forrás". Viszont a bulvárlapokban megjelent híreket, a többség, még kevésbé tartja hitelesnek és tapasztalataim szerint, nem is ok nélkül.
14/20 anonim válasza:
De nem is csak ez a baj ezzel a rangsorral, hanem az, hogy a kommandósokról, szerintem nem egy "kommandós világbajnokságon" derül ki, hogy mennyire jók, hanem éles helyzetekben.
15/20 anonim válasza:
Hát itthon elmegy, de egy CTU-hoz képest . .
Egy 25 éves gyereket 3 hét után, 40 tankal elkapni, ráadásul rossz házszámra is menni . .
CTU-nak kb 1-2 óra lenne ha komolyan veszik!
16/20 Salamon Bálint válasza:
Jól felszerelt rendőrség különleges jogokkal felvértezve, ahol sem a rendvédelem, sem a különleges elvárásoknak nem tudnak megfelelni.
Ahogy egyik vezetőnek a foci a mindene, Juhásznak a geardo. Ehhez kapott egy tábornoki kinevezést (mert olyan jól védte előtte a nagyfőnökét) meg egy rakás közpénzt hogy kedvére eljátszadozzon.
Sajnos ennyi.
17/20 Salamon Bálint válasza:
Hajdut akartam írni, Juhász lett belőle :)
18/20 anonim válasza:
A CTU-nak??? ez nem a 24 te vadbarom...
19/20 anonim válasza:
A valóságban is létezik te hülye, és jobb mint a TEK!
20/20 Salamon Bálint válasza:
CTU nem létezik. Homeland Security van, de az sem egy szervezetet jelöl, hanem a nemzetbiztonsági szolgálatok összességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!