Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A németek miért nem egy...

A németek miért nem egy frontra koncentrálták az erőiket a 2. világháborúban?

Figyelt kérdés
Mondjuk először az Afrika hadtestnek kellett volna minden támogatást megadni, majd ha ott sikerült volna nyerni, akkor kellett volna elkezdeni a Szovjetunió invázióját. Nem ez lett volna az ésszerű? De ők egyszerre nekimentek egész Európának meg Afrikának. Várható volt, hogy nem fogják bírni a nyomást.
2016. márc. 24. 13:45
1 2 3 4 5 6
 51/52 Jeffrey Spender ***** válasza:
0%

"Na igen, kibújt a szög a zsákból. Nagyon imádtam én is a második világháborús sztorikat, meg a németek a nagy ászok etc., de ezt egy normális ember legkésőbb 14-5 éves korában kinövi."

Mi köze van a németek technológiai fejlettségét bepiszkító mítoszoknak, túlzásoknak ahhoz, hogy mikor kívántak támadni ?

"A történelem nem erről szól, hogy kinek volt igaza meg kinek nem. "

De azért unod a győztes bűntudatkeltését nem, főleg egy ostoba korszak, pl a kommunizmus szellemiségét visszaidézve, hogy ennek szellemében május 9.-én visszazuhannak Sztálini mélységekbe ?

2016. máj. 13. 21:01
 52/52 anonim ***** válasza:
60%

Milyen bűntudatkeltésről van szó? Mi a péló közöd van neked személyesen ehhez az egészhez? Vagy akár nekem? Vagy a szüleinknek? Vagy a nagyszüleinknek? Te mikor találkoztál valaha is ilyennel?

Mindenki tudja, hogy az oroszok egy szemét piszok népség voltak az utóbbi egy évszázadban. De ez nem változtat azon a tényen, hogy a németek megtámadták őket. Az oroszok füle mögött is van bőven vaj, a világháború előtt is végig terjeszkedő politikát folytattak (mint a németek ugye).

2016. máj. 13. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!