Svédország és Svájc hogy maradhatott ki a 2. világégésből?
Kedves Rob87Wahrheit! Elmondom neked, hogy egy porbafingó kiskatona, meg szaros kis műhadnagy sem tud ilyen dolgokról érdemben társalogni, pláne, hogy a második világháborús hadviselésnek semmi köze sincs a maihoz, szóval leginkább egy hadtörténész a leginkább kompetens a témában, nem a honvéd Józsi, aki 34 éve leszerelt.
"Érdekesség kedvéért elmondom, h még Magyarországnak is volt a hidegháború alatt részletesen kidolgozott katonai terve arra...."
Ez aztán olyan nagy érdekesség, hogy talán 5 éves unokahúgom nem tud róla. Körülbelül annyira is volt ez gyakorlatban kivitelezhető, mint hogy én most helyből távolugrással eljutok a Holdra... most nem fogok utánanézni, de én úgy tudom, hogy Ausztria->Olaszország lett volna az irány, nem Svájc.
"Az h később a legyőzött féllel a legyőző országok médiája mit művel az másik kérdés. Most belemehetnénk h a nagy-német egységet már a tengeri hatalmak (Egyesült Kir. és Francio.) már több száz éve gátolják, és már sokszor sok mindent megtettek h ez ne jöjjön létre és tul.kép. a svájciak németországi németek ellen hangolása is beleillik ebbe a történetbe (azzal h a Tannenbaum haditervet nem a valósághoz hűen "propagálják"), de nem megyek bele mert sztem alap fogalmakat sem értenének az utánam kommentelők, meg ez már nem is témája a fenti kérdésnek. "
Azért nem mész bele, mert semmi köze a témához, másrészt meg a felületes tudásod neked is eddig terjed. Addig is kérdezz meg egy osztrákot vagy svájcit, hogy ő mennyire német.
"2, Ha bármi olyat írtam ami valaki szerint nem igaz, akkor cáfolja meg. Csak kérlek ne az legyen a cáfolat, h aki ilyet ír az alapból hülye, vagy az egész alapból hülyeség, mer csak és kész. pfff... öreganyám is tudna így érvelni. Azt nagyon sajnálom ha valami amit írtam az kívül esik egyes emberek tudásán és még véletlenül sem nyitottak az igazságra / elhallgatott tényekre. Vagy nem akarnak nyitottnak lenni? Vagy csak ez lehet az igazság amit a zsigeri németellenes angol-száz és szovjet történetírás és média anno leírt?"
Tudod te tipikusan annak vagy példája, hogy külön-külön nem írsz hülyeséget, csak szépen melléköltöd a saját/mások baromságait. Ez a legundorítóbb dolog, ezt kajálja be a sok kis 12 éves és marad hülye. A hozzád hasonlók miatt. És most nem a levegőbe beszélek, elég megnézni a többi humbug hozzászólásodat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__5290192-..
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__alternativ-gyogyitas..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4064333-mack..
Van itt minden: MMS, szabadkőművesek, összeesküvés, gonosz gyógyszer lobbi.... Ajánlom minden idetévedőnek, hogy nyugodtan keressen rá a gyanús felhasználókra google-n, hamar lebuknak a trollok, meg az agymosott ezotériások.
1, A rendszerváltás előtt még tartalékos tiszt nagyapám mesélte otthon, szűk családi körben, már 90 után h velük konkréten ismertették a haditervet a 70es években. És igen ez érdekesség, mert nagyon kevesen tudják,h Ausztria és Svájc semlegességét semmibe vették volna a Varsó Szerződés országai.
2, OMG, szerinted ha itt elkezdek oldalak írni a témához ilyen távlatokból kapcsolód dolgokról, szerinted mint gondolna a kérdés feltevője?? <- ezért nem írok erről többet pedig hidd el tudnék, mert a kedvenc témáim egyike.
3, 4 évet életem, német nyelvterületen, mind a 3 országban dolgoztam v egyetemre jártam, szerinted nem ismerem az osztrák-német, a svájci-német v a "német"-német álláspontokat :D Pontosan képben vok a nagypolitika, a perifériális/alternatív politika és a hétköznapi átlagemberek véleménye terén is.
4, Az MMS azóta már hála a jó istennek' elsőként Európában pont Magyarországon legalizálva lett:
és élőadásban is párszor már (reggeliműsorok stb) megittak belőle jó pár pohárral az azt népszerűsítő orvosok, úgyh itt befaragtál :D lehet h egyszer még a te életed is megmenti..
A szabadkőművesekről meg had ne keljen linkelnem, mert annyi anyag van fent a neten h csak az nem tudja az igazságot aki nem akarja. De szívesen mutatok pár youtube előadást, könyvet v netes oldalt ahol elég jó tényfeltárás megy. Kérdés még?
figyu már kezd unalmas lenni h így reflexből mindent fikázol amit írok, ez a blog részemről nem a személyeskedésről szól, de ha valami nem tetszik akkor személyesen is tudunk beszélni!
Az MMS-ről v Solumiumról (a kettő ugyan az) minek írsz egy betűt is, ha még élőben nem is láttad egyiket se?! És már most unalmasak ezek a marha/stb beszólásaid is, te vagy a marha mert itt akadékoskodsz olyan témákban amihez lila gőzöd sincs. Éltél már Svájcban? Beszéltél már egyetlen osztrákkal életedben? Voltál már valaha Svédországban? Kipróbáltad már az MMS-t??? lefogadom h NEM. Akkor minek írtál ide egyáltalán?! Másoknak akarsz úgy beállítani engem mint valami agymosott ezotérikust? Emner ki vagy te? fogok h egy senki..
Neked hány diplomád van? Hány nyelven beszélsz? Hány embernek segítettél már pl. egy külföldről rendelhető szerrel amiből komoly betegségből meggyógyult? Gondolom a válasz kérdésekre konvergál a nullához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!