Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most tényleg lesz besorozás...

Most tényleg lesz besorozás katonának?

Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 19:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

20:31 szerintem azokra gondolt, akik játsszák a qva kemény csávót, a náluk kisebbel, gyengébbel nagyon mernek amperkodni, egyébként meg nyálasszájú nyúlszivű senkik.

Megnéznék egy kőkemény biztonsági orkot a frontvonalban, ahol nem bölcsész gyerekeket kell szarrá verni a diszkó bejáratánál, hanem egy hasonlóan veszélyes és felfegyverzett ellenséggel kell megküzdenie. Ott próbálna meg jaffázni, az első alkalommal mócsinggá lövik chaingunnal...

Nyilván nem mindent & mindenkit soroznának be. Akkor kenyeret ki sütne, autóbuszt ki vezetne, betegeket ki látna el?

2015. szept. 1. 20:43
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Mondott olyat valaki, hogy nem lesz? Mármint hivatalosan. Nem azt itt hápogóktól kell informálódni.
2015. szept. 1. 20:45
 13/27 anonim ***** válasza:

Nyilván ha elérnéd azt az életkort, megkapnád a szép kis leveledet a Roxfort-ból és alkalmas lennél, akkor téged is, függetlenül attól, hogy normális értékrended van-e avagy sem.

A kommentemmel arra utaltam, hogy akkor azok is tanulnának ezt-azt, akik azokat csinálják, amiket leírtam.

2015. szept. 1. 20:46
 14/27 anonim ***** válasza:

13: Azok tanulnának, igen. De akinek normális értékrendje van, az mégis minek menjen oda?

Tegyük fel, hogy van egy értelmes, okos, de félénk ember. aki Egyetemre járna, de besorozzák, ezzel késleltetik az egyetemi tanulmányai befejezését. Mivel emberünk félénk is, a katonaságon kiröhögik, lelkileg (de lehet, hogy fizikailag is) terrorizálják, amivel sokat ártanak neki. Biztos vagy benne, hogy ez az ember jól járna avval, ha besoroznák.

2015. szept. 1. 20:54
 15/27 anonim ***** válasza:
* ? az utolsó mondat végére. :)
2015. szept. 1. 20:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Az nem csak a katonaság sara, hogy idióta sggfej agyatlan tisztek vannak. Vannak persze, nekem anno pl. Rakonczay volt ilyen, na basszus az egy akkora sötét bugris pojáca volt, komolyan kellett volna neki egy fekete lyuk hogy világítson.

A civil szférában is ugyanúgy van rengeteg akarnok, zsarnok Igthorn típusú főnök, jóval több mint a katonaságnál. Ha nem mész be 40 fokos lázzal dolgozni, kivág a francba, például. Na meg úgy beszél veled, ahogy én idehaza a kutyámmal nem beszélek. Ehhez nem kell katonának lenni hogy fszfejű főnököd legyen, hidd el nekem...

2015. szept. 1. 21:00
 17/27 anonim ***** válasza:
16: Elhiszem, de ahogy főnökből se szeretnék egy ilyen arrogáns fszfejt, úgy tisztből se. Márpedig hallottam olyan emberektől, akik még a katonaság idején éltek, hogy elég sok volt a tisztek között a bunkó paraszt.
2015. szept. 1. 21:02
 18/27 anonim ***** válasza:

"Ami meg nem öl meg, az erősebbé tesz."

Egyébként meg idióta munkatársak és még idiótább főnökök mindenhol vannak.

2015. szept. 1. 21:02
 19/27 anonim ***** válasza:

18: Most komolyan egy közhellyel akarsz meggyőzni? :D

Ami ráadásul nem feltétlenül igaz. Például ha bántalmaznak téged, akkor lehet, hogy erősebb leszel, de az is lehet, hogy tönkretesz lelkileg, és te is bántalmazó leszel.

A fszfej főnökkel meg azért se jó összehasonlítani, mert a fszfej főnököt bármikor ott lehet hagyni, ha lelkileg/fizikailag terrorizál.

Amúgy válaszolj arra a kérdésre, hogy szerinted az általa, leírt embernek biztosan jót tenne a besorozás?

2015. szept. 1. 21:07
 20/27 anonim ***** válasza:
8%

Hiába közhely, attól még ide teljesen igaz és egyben válasz volt a kérdésedre: Igen, jót tenne, mert megtanulna a sarkára állni és nem pipogyáskodni. Egy félénk, szótlan, mindent eltűrő embert mindenhol el fognak taposni.

A hülye főnökség is ideillik, mert oké, az illető ott hagy egy munkahelyet, mert hülye a főnöke és hülyék a munkatársai, megy a másikra, ott ugyanez lesz. Akkor egész életében menekülni fog? Vagy megerősödik vagy magába zuhan, választhat.

Besorozásnál szintén: csesztetik, vagy a sarkára áll vagy beledöglik.

1-másfél év tanulmány késleltetés meg semmi.

2015. szept. 1. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!