Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Most tényleg lesz besorozás...

Most tényleg lesz besorozás katonának?

Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 19:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%

Ma ez a 10. kérdés erről. Szerintem te direkt csinálod.

ÉS NEM, NEM LESZ!

->

[link]

2015. szept. 1. 19:39
 2/27 anonim válasza:
95%

Úgy imádom az olyan embereket, akik az amúgy is félelemben élő stresszes embereket, még jobban beszaratják kamuhírekkel.

Nem lesz most sorozás! Hidd el ha lenne már minden csatornán azt fújnák..

2015. szept. 1. 19:42
 3/27 anonim válasza:
20%
Rátok férne,én 1évig voltam katona,sokat változtam!
2015. szept. 1. 19:52
 4/27 anonim ***** válasza:
17%

Nem lesz, nyugodj meg! Amúgyse lenne annyi laktanya, amennyibe ennyi sorkatona mind-mind elférne.

Amúgy figyelemreméltó, hogy a sok tini odahaza keményen nyomja a Call of Vérpistikét, de igazi fegyvert már fosik fogni a kezébe :DDDD LOL whehehehee

2015. szept. 1. 19:53
 5/27 anonim ***** válasza:
13%
Nem, sajnos nem lesz.
2015. szept. 1. 19:55
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem akkor fossa össze magát amikor sorozás van, hanem amikor kivezénylik az orosz határra krumplival a kezében. Eljön az is hamarosan. Magyar haderő.. muhhahahaha! Majd eltávon a pihtsákat és a cicafiúkat adjuk a külföldi katonáknak háború esetén.
2015. szept. 1. 19:57
 7/27 anonim ***** válasza:
51%

Nem lesz.

5: Sajnos?

[link]

2015. szept. 1. 19:58
 8/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem szerintem nem érintene, mivel mentálisan (is) alkalmatlan lennék. Valszeg rövid időn belül megkergülnék a frontvonalon és mindenkit halomra lőnék válogatás nélkül.
2015. szept. 1. 20:15
 9/27 anonim ***** válasza:
22%

Úgy bizony: sajnos!

Talán akkor a kis puhap___csök tanulnának némi fegyelmet és rendet. Nem az lenne, mint most, hogy jön szembe egy "banda", nagyon kemények, vasággyal 40 kilók, köpködnek, 200 méterről hallani az olyan csodás kötőszavakat, mint "g____ci, b____meg, f____szom" és társaikat, mert természetesen üvöltözve kell ocsmányul beszélni.

Az ilyenek beszélnek úgy a szüleikkel, mintha a seggükből rántották volna az anyjukat, ájfónnal hadonásznak, amit az ősök vettek nekik 2 évnyi részletre, de vigyázni azt nem tudnak rá, "Vans cipőm van, ezért én menőbb vagyok, mint te", és a többi, és a többi...

2015. szept. 1. 20:31
 10/27 anonim ***** válasza:
95%

9: Nem szoktam egyfolytában káromkodni, nem beszélek úgy a szüleimmel, nem vagánykodom sem a cipőmmel, sem a telefonommal.

Akkor engem is be kellene sorozni?

2015. szept. 1. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!