Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha kitörne a háború a NATO és...

Ha kitörne a háború a NATO és Oroszország között akkor engem akkor is behívnának ha Angliában élek?

Figyelt kérdés
Most nem egy ilyen háborúnak az esélye a lényeg hanem a helyzet.Magyarként visszahívnának onnan? És ha igen de nem jönnék mi történne? 22 éves srác vagyok. Előre is köszönöm a válaszokat :)

2014. dec. 29. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ma már teljesen nem így működne egy háború. Igen komoly fegyverek vannak ahova igen képzett emberek kellenek. Egy golyófogó sorkatona a lövészárokból semmit se ér egy komoly hadsereg támadása ellen...
2014. dec. 29. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Vissza.
2014. dec. 29. 19:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Ukrajnába is sorozzák a fiatalokat és nekik sincs olyan modern fegyverzetük hát még a Magyar Honvédségnek...
2014. dec. 29. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Ukrajna és a belső problémái egy kicsit más mint egy NATO-Oroszország háború. A helyedben nem aggódnék.
2014. dec. 29. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem rendelkezel magyarországi bejelentett lakóhellyel szerintem nem, bár 18-40 év között minden magyar férfi állampolgár hadköteles. Hogy a külföldön élőkkel mi a helyzet, azt nem tudom. De szerintem visszahívhatnak. Attól függ milyen a háború természete. Ha magát az ország területét fenyegeti, akkor szerintem visszahívhatnak.
2014. dec. 29. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Ismerősöm megkapta az orosz behívóját... nem ment vissza. Még nem jött érte a "KGB"/"NKVD"/"milyennevethasználnakmost"...
2014. dec. 29. 20:00
 7/10 A kérdező kommentje:
Olyan szituációra gondoltam mikor Magyarország területi épségének a védelméről van szó.Teszem azt nem jönnék vissza akkor a távol létemben elítélnek itthon? Vagy Anglia kiadna?
2014. dec. 29. 22:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Le kell dobni az atomot a gcibe, nem itt szórakozni katonásdival bszod.
2014. dec. 29. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha az oroszok megindulnak magyaroknál elég hamar itt lennének szóval nem is tudnának vissza hivni ! Angliát nem tudom eldönteni hogy annyi idő alatt elfoglalnájék ,ha nem akkor mennél a nato val az oroszok ellen (: , egyik sem jobb szerintem , mert az oroszoknak jól képzett seregük van , és modernek ( bárki bármit mondhat az orosz haderő modern ) , ja ha Magyarországon tartozkodnál akkor me (nato ellen ) ! Egyik se jó !
2014. dec. 31. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
ja ha Magyarországon tartozkódnál akkor meg velünk + oroszokkal , ukránokkal , féhéroroszokkal , litvánokkal, észtekkel, moldovaiakkal , szerbekkel , románokkal, lengyelekkel mennék a nato ellen !
2014. dec. 31. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!