Szerintetek van esélye a háborúnak?
Mindenhol erről van szó és érdekel hogy az átlag magyar mit gondol erről.
Én elhiszem hogy amerika nem szívleli az oroszokat de ezért nekünk miért kell szenvedni a szankciók miatt?
Ha lesz is bármi én személy szerint abban bízok hogy ne lépjünk be úgy mint svájc...
kösz a biztatást :D
de amúgy tényleg nem értem miért szemtelenkedik az usa
elég volt két világháború
2014 csak lehetne ennyi eszük..
"de amúgy tényleg nem értem miért szemtelenkedik az usa"
Nem az USA az aki katonai erővel területeket vesz el más, független országoktól. Ha az oroszok borsod megyét bombáznák akkor is ezt mondanád, hogy ne szemtelenkedjen az usa? És ez nem a világ másik felén van, ez itt van a szomszédban. A nemzetközi szerződéseket tartsa be mindenki, ha nem teszi, számítson a szankciókra.
"Egy világháború most mindenkinek jól jönne."
Igy van biztosan mindenkinek jól jönne, főleg akkor ha majd édesanyádat vagy nővéredet/hugodat erőszakolják tömegesen az idegenből jött katonák...
Ne beszéljünk már baromságokat.
2000 környékén már rég "MODERN" időszak volt, az ember azt hinné nem lehetne barbárkodni ennyire, és a szerbek mégis katonáknak szánt bordélyházakat tartottak fenn 14-20 éves horvát lányokból hogy a bakák levezethessék a feszültséget...
Egy háború csak annak jön jól aki nem éli azt meg...
"Nem az USA az aki katonai erővel területeket vesz el más, független országoktól."
Szerintem a Közel-Keleten nem mindenki értene veled egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!