Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek van esélye a...

Kisvuk29 kérdése:

Szerintetek van esélye a háborúnak?

Figyelt kérdés

Mindenhol erről van szó és érdekel hogy az átlag magyar mit gondol erről.

Én elhiszem hogy amerika nem szívleli az oroszokat de ezért nekünk miért kell szenvedni a szankciók miatt?

Ha lesz is bármi én személy szerint abban bízok hogy ne lépjünk be úgy mint svájc...

2014. dec. 21. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

En azt nem ertem, h ha akarholakarmi tortenik, akkor MI KOZE van pont az USA-nak az egeszhez, h beleavatkozzon?

Mi koze colt az USA-nak/NATO-nak 1999-ben a Kosovoi esemenyekhez, h aztan onkenyesen ugy dontottek, h elkezdik bombazni az akkori Jugoslavijat? ....Indonezia vagy Kanada miert nem avatkozik bele mas orszagok ugyeibe??? Sztem tenyleg szukseg lenne egy hatalmas haborura, megpedig az USA teruleten, hogy vegre ok is megtapasztaljak, h milyen egy haborut elviselni, nem csak mas orszagokban haborut gerjeszteni, es'fontoskodni szerte a vilagban, aztan eladni, meg elloni a sz@ros fegyvereiket, utana meg a vilagbeke megmentojekent unnepeltetni magukat..

2014. dec. 21. 15:15
 12/18 A kérdező kommentje:

amit az utolsó írt igaz :/

mi 2 világháborút is megéltünk és elvesztettünk sok sok területet ők meg addig fellendítik a gazdaságukat úgy hogy ők robbantják ki az egészet

most az ukrán ügyeket sem értettem

ha a krímiek oroszországhoz akarnak tartozni nekik miért kell vizsgálódni

itthon dúl a korrupció mégse vizsgálódik senki

olaj vagy mi van azon a félszigeten? :D

2014. dec. 21. 17:42
 13/18 Rubicon87 ***** válasza:

Na és miért is beszél mindenki úgy mintha az Usa tehetne a világháborúkról? Na meg mi ez az Oroszország ártatlan szöveg?

Hogy miért avatkozik bele más országok dolgaiba? Mert megteheti és mert érdeke fűződik hozzá.

2014. dec. 21. 18:48
 14/18 anonim ***** válasza:

""Nem az USA az aki katonai erővel területeket vesz el más, független országoktól."

Szerintem a Közel-Keleten nem mindenki értene veled egyet."

Hiába nézem a googlemapot, nem látom hol van a keleten USA. Csak azt látom hogy Ukrajnából Oroszország lett. És ebben a pillanatban is orosz katonák lövik őket a saját országukban.

2014. dec. 21. 23:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha egy komolyabb háború kitör akkor egész európát elfoglalnájék az oroszok és a nato semmit nem tudna tenni !
2014. dec. 23. 10:16
 16/18 anonim ***** válasza:
10%

Putyin háborúra készűl ez gondolom minden kinek lejött !

Lerohanásba egész európa neki 10 nap lenne !

2014. dec. 23. 10:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Jól van, Danika, leülhetsz.
2014. dec. 23. 10:45
 18/18 anonim válasza:
2017...Háború sehol
2017. febr. 12. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!