Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek melyik a legerőseb...

Szerintetek melyik a legerősebb hadsereg a világon?

Figyelt kérdés

Én Braziát és Kínát mondanám.

Válaszokat köszönöm szépen!

2015. aug. 7. 15:10
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
De mit akartok Brazíliával? A hadseregük évtizedek óta még a sz*ros drogkartellekkel és a bandákkal sem bírnak a nyomornegyedekben (favellák). Szerintetek mennyi esélyük lenne a kínaiak, amcsik vagy ruszkik ellen? Egyébként atomfegyverük sincs, az atomfegyver hiányával el is dőlne egy ilyen háború.
2015. aug. 7. 17:42
 22/50 A kérdező kommentje:

Brazilia Közbiztonság 4 év alatt Magyarországéhoz javult.

A hadsereg sokat fejlődött

-Többet költenekrá

-Francia idegenlégióval együtt működnek így pár taktikát átvehetnek tőlük.

-A világ legszebb városa Sau Paulo így növekszik a gazdaság a turizmus jóvoltából

-Dél-Amerikai térségben csak Argentina tudna fellépni ellene de nem lenne semmi értelme

-Mi köze a turizmusnak a hadseregnek és a rendőrségnek az hogy a turisták biztonságos helyre szeretnek menni így a jövőbe még biztonságosabb lesz Brazília

(köszönöm a válaszokat)

2015. aug. 7. 18:38
 23/50 A kérdező kommentje:
2015. aug. 7. 18:44
 24/50 anonim ***** válasza:

Magyarországéhoz hasonló közbiztonság? Max azokon a helyeken ahol turisták is járnak, ami nem is csoda. Ne csak magyarul olvass:

[link]

És a Liveleak keresőjébe se írd be, hogy "Brazil", mert nagyon nagyot fogsz csalódni a brazil "közbiztonságban"

2015. aug. 7. 19:23
 25/50 A kérdező kommentje:

Nem csak magyarul olvasok.

Igaz nem a legjobb akkor is javult a Közbiztonság.

2015. aug. 7. 19:36
 26/50 anonim ***** válasza:

A favellákat pont nem a reguláris brazil haderő takarítja, hanem a B.O.P.E (az ő módszereiket még az Izraeliek is elborzasztónak találták), meg a katonai rendőrség. Azok pedig nem tartoznak a hadsereg alá.

Argentína egy szegény ország, lerongyolódott haderővel, sokkal gyengébb a brazilnál, max Chile, de hát azok meg semmit nem akarnak egymástól.

2015. aug. 7. 20:26
 27/50 anonim ***** válasza:
Brazília szerintem sem jöhet szóba,Kína,vagy esetleg Oroszország és India inkább,de egyenlőre csak a dobogós helyekért harcolhatnak.Mert azért szerintem jelenleg még mindig az USA a legerősebb.Az más kérdés,hogy meddig,de én úgy értelmeztem,hogy a kérdés a jelenre vonatkozik.
2015. aug. 7. 21:22
 28/50 A kérdező kommentje:

Igen a kérdésem a jelenre vonatkozik.

Válaszodat köszönöm.

2015. aug. 7. 22:33
 29/50 anonim ***** válasza:
Az USA-t semmi sem közelíti meg, a NATO-t együtt meg végképp semmi. Az oroszok meg kínaiak még mindig töredékét költik a hadseregre, és ez van évtizedek óta, ezt nem is lehetne hirtelen bepótolni. Nincs meg a technológiájuk sem. Technológiai fejlesztésben a nagy demokráciákat nem lehet legyőzni. Az USA és az EU pedig elég nagy, és elég demokratikus is.
2015. aug. 7. 22:54
 30/50 anonim ***** válasza:
85%
USA egyértelmű. ÉS ez nem kérdés, tehát ne is írjatok más országot mert nincs értelme.
2015. aug. 7. 23:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!