Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy katonákat küldünk az Iszlám Állam ellen?

Figyelt kérdés
Vajon nem lesz magasabb a terrorfenyegetettség? Egyik műsorban egyszer egy szakértő azt mondta, hogy azok az országok, amelyek részt vesznek ebben a misszióban, fokozottan ki vannak téve a veszélynek ...

2015. ápr. 14. 20:07
1 2 3 4
 11/33 Relaxed ***** válasza:
80%

"A török ellen védtük a Nyugatot..."

ajj istenem, ekkora demagóg szövegeket... :D"

Egesz jol beszeled a magyart, de hogy nem vagy az, az is biztos. ;) Igen, a magyarok voltak akik verukkel fizettek a csodalatos Europa megmenteseert, mert akkor es reszben Meg most is magyarorszag a hatara Europanak.

2015. ápr. 14. 21:33
 12/33 anonim ***** válasza:
5%

A magyarokon kívül az összes balkáni nép védte Európát ilyen alapon, az, hogy mi meg tudtuk végre állítani, az a Habsburg Birodalomnak volt köszönhető.

Egy kérdés: Meg tudtuk volna állítani önerőből a törököt?

Ha igennel válaszolsz, akkor hagylak is...

2015. ápr. 14. 21:45
 13/33 anonim ***** válasza:
5%
ha mi védtük Európát, akkor egyáltalán mit kerestek a törökök Bécs alatt? nem tudtam róla, hogy Bécs még magyar területnek számít... értelem mindenekfelett, ugye...
2015. ápr. 14. 21:45
 14/33 anonim ***** válasza:

"Vajon nem lesz magasabb a terrorfenyegetettség?"

Ha Magyarországon terrortámadás lesz én megeszem a kalapom.

2015. ápr. 14. 22:33
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

"Egy kérdés: Meg tudtuk volna állítani önerőből a törököt? "

Az akkori kor legerősebb hadseregere volt.Tehát nem.(Nyílván nem véletlenül hajszoltak bele minket a velük való konfrontációba.)

2015. ápr. 14. 22:40
 16/33 anonim ***** válasza:
10%
Belehajszoltak... hagyjuk már, kérlek, nem akarok én veszekedni... persze, egyértelmű, hogy ez is a Nyugat hibája, hogy a törökök útjába rakták az országunkat...
2015. ápr. 14. 22:43
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

"Egesz jol beszeled a magyart, de hogy nem vagy az, az is biztos."

hú de megsértettél engem... egyáltalán nem számít semmit, hogy magyar vagyok-e vagy sem, de neked legyen ez az egyetlen örömöd, hogy te magyar vagy:D ez a jó ebben, az életben semmit el nem ért románok, szlovákok is a nemzeti tudatukkal vigasztalják magukat :D

2015. ápr. 14. 22:52
 18/33 anonim ***** válasza:

Szerintem jó döntés harcolni ellenük (habár effektíve harcoló alakulataink nem is lesznek kint), mert meg kell mutatni az amcsiknak, hogy segítünk nekik, mert sajnos 10 éves távlatban gondolkodva még nagyon nagy szükségünk lehet a bizalmukra (gondolok itt a balkánon ismét eluralkodó gondokra).

Egyébként sok helyen vannak SFO katonáink a világban, nagyon meleg pitékbe másztak már bele, és mégsem kaptunk még fenyegetést sem igazán. Egyébként lehet szívózni a TEK-kel, én is utálom a tudatot, hogy mennyi felesleges pénz megy oda, de azt látni kell, hogy az eredeti feladatát nagyon jól ellátja (csak sajnos emellett átment testőrségbe...).

2015. ápr. 14. 23:45
 19/33 anonim ***** válasza:
76%
Az ellen az Iszlam ellen minden joerzesu embernek harcolnia kell, mert nem arrol van szo hogy x orszagokat tamadtak meg az Isten hatamogott, hanem arrol hogy a mi nyugati civilizacionkat, ertekeinket tamadtak meg. Ha most nem allitjuk meg oket, akkor hamarosan itt Europaban kell majd es az sokkal kinosabb lesz mint par 100 hivatasos katona kikuldese.
2015. ápr. 15. 02:26
 20/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jo otlet katonakat kuldeni. Csak oljat ontunk a tuzre. Eddig nem volt kozunk hozzajuk, es lehet, hogy ezutan se lesz, de nem ertem miert politikusok dontenek mas emberek sorsarol, es kuldik oket ki. Meg ha nem is a frontra, de a veszelybe...
2015. ápr. 15. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!