Mit gondoltok arról, hogy katonákat küldünk az Iszlám Állam ellen?
"A török ellen védtük a Nyugatot..."
ajj istenem, ekkora demagóg szövegeket... :D"
Egesz jol beszeled a magyart, de hogy nem vagy az, az is biztos. ;) Igen, a magyarok voltak akik verukkel fizettek a csodalatos Europa megmenteseert, mert akkor es reszben Meg most is magyarorszag a hatara Europanak.
A magyarokon kívül az összes balkáni nép védte Európát ilyen alapon, az, hogy mi meg tudtuk végre állítani, az a Habsburg Birodalomnak volt köszönhető.
Egy kérdés: Meg tudtuk volna állítani önerőből a törököt?
Ha igennel válaszolsz, akkor hagylak is...
"Vajon nem lesz magasabb a terrorfenyegetettség?"
Ha Magyarországon terrortámadás lesz én megeszem a kalapom.
"Egy kérdés: Meg tudtuk volna állítani önerőből a törököt? "
Az akkori kor legerősebb hadseregere volt.Tehát nem.(Nyílván nem véletlenül hajszoltak bele minket a velük való konfrontációba.)
"Egesz jol beszeled a magyart, de hogy nem vagy az, az is biztos."
hú de megsértettél engem... egyáltalán nem számít semmit, hogy magyar vagyok-e vagy sem, de neked legyen ez az egyetlen örömöd, hogy te magyar vagy:D ez a jó ebben, az életben semmit el nem ért románok, szlovákok is a nemzeti tudatukkal vigasztalják magukat :D
Szerintem jó döntés harcolni ellenük (habár effektíve harcoló alakulataink nem is lesznek kint), mert meg kell mutatni az amcsiknak, hogy segítünk nekik, mert sajnos 10 éves távlatban gondolkodva még nagyon nagy szükségünk lehet a bizalmukra (gondolok itt a balkánon ismét eluralkodó gondokra).
Egyébként sok helyen vannak SFO katonáink a világban, nagyon meleg pitékbe másztak már bele, és mégsem kaptunk még fenyegetést sem igazán. Egyébként lehet szívózni a TEK-kel, én is utálom a tudatot, hogy mennyi felesleges pénz megy oda, de azt látni kell, hogy az eredeti feladatát nagyon jól ellátja (csak sajnos emellett átment testőrségbe...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!