Te támogatnád, hogy Magyarország katonákat küldjön az ISIS ellen? Igen vagy nem? Miért?
Nem támogatom, semmi közünk hozzá. Úgy is mondhatnám, hogy hülyeség.
Miért ? Mert nincs értelme. Az ISIS-t az USA hozta létre az Al-KAida helyett és neki és IZrael érdeke az ISIS létezése. Intézzék el ők, akik létrehozták, hogy tűnjenek el.
Nem, mert semmi közünk hozzá. Az USA okozta azt, hogy ezek a szélsőségesek megerősödhettek, most oldja is meg a helyzetet.
Értem én, hogy NATO tagok vagyunk, és mutatni kell, mi is csinálunk valamit, de erre kár hivatkozni, hiszen ilyen alapon miért van erről vita, miért kell szavaznia majd a parlamentnek is? Itt NATO tagországot közvetlenül nem ért agresszió, minket semmi nem kötelez a részvételre. Ha van választásunk, dönthetünk úgy, hogy nem küldünk oda katonát - és gondolom van választásunk.
Magyarország nem volt eleddig célpontja a terrorizmusnak, és ez nem is lenne kívánatos. Inkább a határok őrzésére, megerősítésére kellene fordítani az erőinket.
Nem támogatom.
Nem ellenünk harcolnak, csak azért küldjük őket, hogy a NATÓnak megfeleljünk.
Nem tudom. Egyrészről támogatom, mivel embertelen amit az ISIS csőcselék folytat a civilek ellen. Más részről viszont ellenzem, mivel nekünk főleg Magyarországgal kell törődnünk + mondjuk a NATO államaival. Se Szíria, se Irak nem tagja a NATO-nak, és mivel a NATO egy védelmi szövetség, nem tudom, hogy mit keresünk ott.
De ha választani kell, akkor inkább ne.
Én támogatom, nincs kibúvó jó magyar szokás szerint a feladatok alól.
Unió pénze kell, de nem szóljon be. Nato tagság kell, de ne vállaljunk semmilyen feladatot, de azért jó a biztonság.
Fizetés kell de dolgozni nem akarsz, hogyvanezkéremszépen?
Egyébként az ISIS elleni harc talán az utóbbi 10 évben legjobb indok a csapatok küldésére, mert az Afganisztáni stb háború sokkal megalapozatlanabb volt.
A konteógyártókat meg a kurucra küldném, vagy a Hidfőre, mert oda valóak. Bár egy két hírtévés szaniszló után elhiszem hogy hülyeségeket dumálnak :D
# 4
Kösz a lepontozást!
Ebből látszik hogy sokan azt hiszik hogy a politikában minden csak úgy megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!