Te támogatnád, hogy Magyarország katonákat küldjön az ISIS ellen? Igen vagy nem? Miért?
Azért azt tegyük hozzá a kép árnyalása érdekében, hogy magukat a katonákat senki sem kényszeríti oda, sőt 10-szeres túljelentkezés (vagy több) szokott lenni a missziós posztokra.
Szerintem nem árt a katonáknak a gyakorlás, illetve a NATO tagállamokkal való együttműködés mélyítése (főleg hogy pártunk és kormányunk eléggé levitte a presztízsünket).
Aki meg kicsit is ismeri az ISIS céljait, tudja, hogy nem tervez nagyszabású merényleteket a nyugaton, sőt egyáltalán nem a terrorizmus módszerével operál.
4-es "NATO tagok vagyunk sajnos így kell segíteni!"
Ugyanezzel indokolták 1941-ben a II. magyar hadsereg kiküldését is az orosz frontra : A Német Birodalom szövetségese vagyunk, indítanunk kell a katonákat.
Szerintem minden értelmesnek tűnő érv ellenére, nagyon fontos harcoló alakulatokat küldeni az IS-es ellen, mivel ott még nem harcolnak magyar katonák és NATO tagoklévén követnünk kell az amerikai példát, minden arab országba megszálló katonákat kell küldenünk, mégha nincs is dolgunk ott, hogymajd legyen
Különbenis az IS feltőrt több alfőldi turisztikai honlapot is, ezzel a látogatók számát egyszámjegyűre emelve, ezt szükséges katonailag megtorólni !
# 14
Igen tudod ez így megy...ilyen az egyezség...a semmiért nem fogják bevédeni a seggünk ha úgy alakul valahogy nekünk is közre kell működni!
Valamelyik nagyhoz nekünk mindig kell tartozni!Senkihez se tartoznánk jópár ország 1 nap alatt befoglalná Magyarországot, de lehet hogy még sokat is mondtam!
Mit akarunk mi egyedül a huszon akárhányezer katonánkal... nevetséges...
Azt nem támogatom, hogy Magyarország katonákat küldjön, viszont az eddigi utánpótlás, illetve fegyverek és lőszerek küldését továbbra is, ahogy idáig tettük. Szerintem kötelességünk valamilyen feladatot vállalni az IÁ ellen, mint NATO tag és "nyugati ország", miképpen vállaltuk is. De ennyit elégnek gondolok. Akkor már félreállna a szája a támogatóknak, ha ne adj isten merényletet követnének el Magyarországon, vagy éppen a sivatag közepén térdelne egy magyar (vagy bármilyen) katona.
Azért írtam a lőszerrel, fegyverrel, és egyéb dolgokkal való támogatást, mert veszélyt jelent Európára (így ránk is), ezért fel kell lépni ellene. De szerintem elég az ottani hadsereg erősítése.
"Ugyanezzel indokolták 1941-ben a II. magyar hadsereg kiküldését is az orosz frontra : A Német Birodalom szövetségese vagyunk, indítanunk kell a katonákat."
Be is cumiztuk a péniszt, épp ahogyan most fogjuk. A történelem ismétli önmagát.
Nem, több okból sem.
1. Semmi közünk hozzá.
2. Sok pénzbe kerül, amit rengeteg értelmesebb célra kell fordítani.
3. A hadseregünkre itthon van szükség (már ha lehet azt még hadseregnek nevezni).
4. Az IS potenciális bosszúja miatt. Bármikor, bárhol robbanthatnak, ha okot látnak rá.
"3. A hadseregünkre itthon van szükség"
És mégis itthon mi szükség van rájuk de komolyan? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!