Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mikor akarják az iszlám...

Mikor akarják az iszlám terjedését végleg megállítani Europaba? Ez csak katonai úton lehet ugye?

Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 22:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Bár a felvetést erősnek érzem, de olyan szempontból egyetértek, hogy akin a radikalizálódás legapróbb jele látható, azt ki kéne toloncolni az országból a p*csába és többet nem beengedni. Fel ne fogom, hogy pl. az angolok vagy a franciák miért tűrik, hogy utcákat zárjanak le imaidő miatt, vagy nyugatellenes/agresszív tüntetéseket tartsanak és még számtalan példát tudnék mondani. Senki ne értsen félre, én nem vagyok a vallásszabadság ellen, semmi gondom a békés muszlimokkal, de ha keresztényként nem rángatok be egy muszlimot a templomba, vagy nem tépem le róla a burkát,mondván 'énszeretekpólóbanjárni,ésezért nekedisabbankell,merteznormális', vagy szólom le,amiért nem eszik disznóhúst, akkor elvárom, hogy nekem ne kiabálja hordákba verődve, hogy 'Allah az egy igaz isten,Sarialaw,hitetlen vagy ezért a pokol tüzén égsz el' és hasonlók. Egy barátom lakott muszlim környéken(Angliában), a vele sétáló barátnőjét, aki kabátban és hosszú nadrágban volt, lek*rvázták,mert hogy nem fedte el az arcát és különben is, ez egy muszlim környék így itt nem lehet stb. Csak addig engedném meg a vallásszabadságot,amig mást nem sértesz/inzultálsz vele, ha meg mégis, akkor azt baromi szigorúan kéne büntetni. Persze ez csak egy vélemény és nem hiszem, hogy ilyen egyszerűen mennének a dolgok sajnos.
2014. aug. 21. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!