Katonai kiképző?
Most őszintén.
Szerinted téged fognak az utcáról felvenni kiképzőnek mikor bármikor előhúznak a zsebükből 600 embert aki örülne ha feljebb tudna lépni?
Nyilván először a kérdezőt is ki kell képezni :)
El kell dönteni tud-e a tiszthelyettes képzőbe jelentkezni, ne legyen egy lehet -tel nyitva hagyva ez a kérdés. Utána már bármi lehet, ha olyan beosztást kap akkor lehet kiképző is. Aztán kérdés milyen alakulatnál, mert most már újoncok nincsenek folyamatosan mint a sorkatonaság idején, a technikához meg érteni kell hogy valaki egyáltalán hozzá tudjon szólni.
#1-es Gondoltam, hogy nem az utcáról esek be és egyből kiképző leszek.
Az hogy te nem látsz lehetőségeket, az a te bajod.
#2-es Azért van ott az a 'lehet', mert 22 éves vagyok. 23 a korhatár és már nem egy ember mondta, hogy szerintük nem jelentkezhetek altiszti akadémiára. Itt olvastam még, hogy a rendfokozat mindegy, minden beosztástól függ: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Viszont hogyan érhető az el, hogy ehhez megfelelő beosztást kapjon valaki?
Az is lehetne kiképző, aki az NKE-en végzett? Mert ha altisztire tényleg nem mehetek, valószínű, hogy jövőre oda jelentkezek 424 ponttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!