Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szép napot! Miért kerül ennyi...

I.B.T. kérdése:

Szép napot! Miért kerül ennyi a sok alkatrész?

Figyelt kérdés

Valaki fel tudná nekem vázolni, hogy miért kerülnek ilyen sokba a katonai fegyverek (sima fegyvertől a tankokig.) Értem én, hogy "sok" anyag kell hozzá de akkor is. Mi kerül sokba? maga az alapanyag vagy a szállítás, esetleg a "tudós/mérnök" csoport akik megépítik.

A válaszokat köszönöm!

2014. júl. 25. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A benne lévö technika és minőség
2014. júl. 25. 22:49
 2/3 anonim válasza:
Meg szerintem kicsit az is benne lehet hogy ne mindenki vásárolhasson ilyet és ötjöngjön Velük meg hasonlók, de inkább az előző válaszoló mondta el jól.
2014. júl. 25. 22:54
 3/3 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Fejlesztési költség, anyag használat stb és persze az hogy ezek sok esetben egyedileg fejlesztett, tesztelt eszközök és a legnagyobb jó indulattal sem tömegtermelésről beszélünk

Pld1: Német országban kb 394 db Leopard 2 harckocsi van, szerintem naponta több autó gurul le mondjuk az AUDI gyártó sorairól

Pld2:Vegyünk mondjuk egy átlagos otthoni mobil telefont és egy katonai rádiót (igen tudom más technológia) viszont a te mobilodra simán rá írhatja a gyártó hogy ne ejtsd vízbe, működési hőmérséklet 0-+50 fokig pld és ez rendben is van, mert nem normális hogy valaki az iphon-al feküdjön 3 napig a hóban

viszont a katonai cuccnak működni kell a Szaharában és Norvégiában is ha esik ha fúj stb.

2014. júl. 26. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!