Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A Tek a miniszter úr magán...

A Tek a miniszter úr magán hadserege vagy a honvédséghez tartózik?

Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik tartózik
2014. jún. 26. 23:44
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

a belügyminisztérium alá tartozik semmi közze a honvédséghez nem összekeverendő

ahhoz hogy a miniszterelnökünk magán hadserege meg döntse el mindenki de hogy súlyos pénzeket ölnek bele ami szerintem nem térül meg az már más tészta......

2014. jún. 26. 23:52
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Az csak egy dolog, hogy a közt. elnök védelmét a TEK látja el.

De a TEK a Belügyminisztérium alá tartozik.

Szóval se nem magánhadsereg, se nem honvédség..azoknak ott van a saját "különítményük"

2014. jún. 26. 23:54
 4/15 A kérdező kommentje:
Akkor nem olyan avh szerűség?mondjuk a cenzúra az elég erősen mükődik,főleg ezen a weblapon.
2014. jún. 27. 08:25
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

A rendőrségi törvény rendelkezik róla, jogilag a rendőrséghez tartozik. A TEK-nél szolgálok tehát rendőrök. Viszont irányítási szempontból nem tartozik az Országos Rendőr Főkapitányság alá. Az Országos Rendőr Főkapitány nem felettese Hajdú Jánosnak. Hajdúnak kizárólag a belügyminiszter és közvetve a miniszterelnök a felettese. Direkt csinálták így, hogy a politika közvetlen kézi vezérlése alatt álljon a TEK.

Finanszírozási szempontból is kiemelt soron van a TEK.

2014. jún. 27. 08:38
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

se nem honvédség..azoknak ott van a saját "különítményük"

Az az idézőjeles különítmény (a Bercsényi KMZ) ezerszer többet ér mind kiképzésben, mind felkészültségben, mint a TEKetlenek. Csak gondoltam, megjegyzem.

2014. jún. 27. 08:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:38

Ezért is mondják sokan, hogy ugyanúgy működik, mint ukrajnában a Janukovics "magánhadserege", azaz a közvetlen irányítása alatt álló volt Berkut kommandó. És a legröhejesebb, hogy ezek elvileg jogállamok, demokráciával. Magyaro. is, Ukrajna is. Elvileg.

2014. jún. 27. 08:58
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
A TEK Orbikának a saját kis SS-e.
2014. jún. 27. 09:37
 9/15 anonim ***** válasza:

ma 08:56 ott a legnagyobb pont a honvédség KMZ-je ezerszer jobb mind kiképzésben mind harci tapasztalatban mind morálban ebbe kéne a pénzt ölni mint a TEK-be felesleges az utobbi 3-4 évben hány "bakit" csináltak lelőtték egymást, jedit fogtak, itt nálunk pl a TEK-es btr törte át a sorompót a helyi rendőrkapitányságon mert nem fértek át rajta stb.......

Egyet dolgot ismerek csupán el, hogy a nemzetközi versenyeken mindig dobogós helyezést érnek el azért ezt ne felejtsük el, szóval maga az emberanyag úgy ahogy jó csak hát a vezetés......

2014. jún. 27. 10:09
 10/15 anonim ***** válasza:

6os ~8:56.

A zárójeles különítmény alatt azt értettem, hogy nem tudtam akkor az egység nevét, de tisztában voltam, hogy a honvédség is rendelkezik saját "különítménnyel"

Így már esetleg világos számodra, hogy miért is írtam azt, amit?

Továbbá tudtommal, a Bercsényiseket inkább külföldre viszik, mert (mint azt Te magad is megjegyezted) sokkal felkészültebbek, bár ez is attól függ, hogy miben.

2014. jún. 27. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!