Mennyi idő amíg előreláthatóan bekerülök a honvédséghez alkalmassági vizsgák után?
Október 30-31 én voltam alkalmassági vizsgálatokon kecskeméten a Repülőorvosi Kórházban.
Sikerült minden, megkaptam az alkalmas minősítést és ahogy beszéltük a toborzó irodában is egyből odaszóltam amint megtudtam hogy minden megvan.
Megtörtént, most arról van szó hogy várj a papírokat pestről és a vér ereményt (amivel szerintem biztos hogy nem lehet problémám) Mielőtt mentem volna kiderült hogy Tatán volna hely ha sikerül minden, meddig kell várni a papírokra? A februári bevunláson ott leszek azt mondták akkor ha sikerül, de mégis mikor tudok meg valamit? Érdeklődtem és még nem tudnak mondani semmit, akik bekerültek náluk ez hogy ment?
szia,
minimum 8 osztály legyen meg, nem feltétlen szükséges szakma vagy érettségi de előny nyílván ugyanúgy mint a jogosítvány is.
komplex orvosi vizsgálat, pszichológia és fizikai felmérés amni 3200 méter futásból, 2 perc alatt felülésből ahány megy, és kettő perc alatt fekvőtámaszból ahány megy + a fekvőt nálunk fel lehetett váltani húzódzkodással.
remélem tudtam segíteni, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!