Most ha betöltöm a 18-at (fiú vagyok) be kell vonulnom katonai alkalmassági vizsgálatra?
én megoldottam...szombat vasárnap is bejártam a suliba...vagyis csak a kapuig, mert a portás hazazavart állandóan.majd a 2. hét után, behívták a szüleimet, és megmutatták nekik a felvételt, h iskolatáskával hétvégén jövök suliba...
javasolták az elmeorvost.
nos a doki belőtte a diagnózist, teljesen korlátozott lesz az emberke(vagyis én), cselekvőképességében, így hát megoldódott az egész életem.
suliban gyakorlaton a gyakorlati helyről kaptam pénzt, így most huszonévesen élem a leszázalékolt nyugdíjasok gondtalan életét.
amúgy a dokinál elég volt előadni, h nekem songoku segít a tanulásban...meg a haverjai.
a doki ott ledobta az ékszíjat az agyáról:)
7.: Bajtársiasság, hazafiasság? Vagy megvernek, megaláznak, stb.? Szeretném én a hazámat, csak már nem tudom, nem érzem úgy, hogy lenne miért, azon kívül, hogy itt születtem.
8.: Igen, elmenekülnék. Mivel a NATO megvéd minket, ezért nem nagyon van mi elől, ha meg újabb világháború törne ki, mennék Svájcba, vagy egyéb független országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!