Most ha betöltöm a 18-at (fiú vagyok) be kell vonulnom katonai alkalmassági vizsgálatra?
Jó, akkor hidd ezt, ha valaki idetéved kérem magyarázza meg ennek a szerencsétlennek a NATO működési elveit.
Vannak alapvető kötelezettségek, amiket automatikusan elfogad a belépő ország. Ebbe van egy olyan, hogy ne támadd meg a haverodat.
Miből veszed, hogy a haverjaim? Mert racionálisan érvelek?
"én háborús helyzetben sem vonulnék be"
Erre azért ne esküdj meg, hadiállapotban fél vesével még bevonulhatsz. :D
"ha meg újabb világháború törne ki, mennék Svájcba, vagy egyéb független országba."
Csak egyetlen dolgot árulj már el! Hogy jutnál el a határig, hogy nem fognának el? És ha eljutnál hogy mennél át az aknamezőn? Én nem hiszem el hogy a mai 18 évesek ennyire ismerik a taposó aknákat. Még én sem mernék mindegyik típusnak neki esni egy szál bajonettel, mert csak a régi GYATA 64est ismerem.
" Egy majd' 100 évvel ezelőtti sérelemre való
hivatkozás szerinted elég egy invázió
indításához? Egyáltalán átgondolod, amiket
írsz? Na?"
Az egy cseppet se zavarjon, hogy a Tiszáig tolták volna a határt, és ez a törekvésük a mai napig létezik!
Úgyhogy had ne szeressem őket azért már!
Kedves háborúba induló barátaim!
Belegondoltatok már mi tenne egy háború az amúgy is taccsra vágott gazdasággal? Belegondoltatok mi történne, ha át akarnánk állni egy hadi termelő ökonómiára? Hogy mit tenne az embererő elvonás? Gyanítom nem.
A Helsinki szerződés magába foglalja, hogy az európai országok határai sérthetetlenek és az országok szuverenitását meg kell őrizni. Namármost, egy Eu és NATO tag szomszéd szerintetek megreszkírozná ezt egy ugyanilyen státuszú országgal? Ne gyertek az évtizedes sérelmekkel, szerencsére az országokat nem olyan infantilis emberek irányítják, mint ti, akik olyanért pampognak, ami lassan 100 történt. Ez van, azóta is forog a Föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!