Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédségi fizikai felmérés...

Honvédségi fizikai felmérés szabályos gyakorlatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, még régebben töltöttem le de még csak most próbálkoztam a szabályos gyakorlatok végrehajtásával, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem

a pdf szerint 2006/7-es gyakorlatokat mutatja be szabályos módon ( időközben a pdf eltűnt az internetről ezért képekben rakom fel )

[link]

[link]

kérdésem lenne hogy az itt látható gyakorlatok szabályos végrehajtása nem változott ? ( elsődlegesen az altiszti akadémia érdekelne de ha jól tudom akkor elméletileg egységes mindenhol

a fekvőtámasznál a lábát össze lehet zárni vagy a képen látható módon nyitva kell tartani ?, illetve a tenyérnek milyen messze kell lennie a mellkastól ? vagy egyeltalán a tenyérnek a mellkas vagy a váll vonalában kell maradni ?

a felülésnél tényleg lehet a lábat emelgetni ? én ahányszor próbáltam ezzel a módszerrel a 2 perc alatt alig tudok 40-50-et mert le-fel csúszkálok, nem lehet az bordásfal első foka alá ( tehát a padlón tartva a lábfejet ) beakasztani ?

aki tud segíteni vagy esetleg tippeket adni annak előre is köszönöm

2013. szept. 22. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:
95%
Fekvőtámaszt vállszéles tartásban kell megcsinálni, lehet vállszéles terpeszben a lábad,és a falhoz támaszkodhatsz a lábaddal. Felülésnél nem akaszthatod be a lábad, nincs segítség, úgy csinálod, ahogy tudod, de nem muszáj felemelni a lábad.Csináld úgy futsz és felülsz és megcsinálod a maximumot ezekből, fekvőtámaszból meg amennyit bírsz. Tudom úgy van megadva, hogy ha nem csinálod meg az 50 fekvőt,60 felülést, akkor nem folytathatod, de nem igaz, annyit csinálsz mindenből, amennyit bírsz. Én is most adom majd be az altisztire a jelentkezést januárban.Már egyszer próbáltam, de nem sikerült a fizikai, ezért biztos, hogy így van, ahogy mondom, nem csak beszélem a hülyeséget. Ha van kérdésed írj üzenetet és mindent elmondok, ha akarod.
2013. szept. 22. 14:32
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, a közeljövőben még biztos felveszem veled a kapcsolatot :)
2013. szept. 24. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!