Honvédségi fizikai felmérés szabályos gyakorlatok?
Sziasztok, még régebben töltöttem le de még csak most próbálkoztam a szabályos gyakorlatok végrehajtásával, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem
a pdf szerint 2006/7-es gyakorlatokat mutatja be szabályos módon ( időközben a pdf eltűnt az internetről ezért képekben rakom fel )
kérdésem lenne hogy az itt látható gyakorlatok szabályos végrehajtása nem változott ? ( elsődlegesen az altiszti akadémia érdekelne de ha jól tudom akkor elméletileg egységes mindenhol
a fekvőtámasznál a lábát össze lehet zárni vagy a képen látható módon nyitva kell tartani ?, illetve a tenyérnek milyen messze kell lennie a mellkastól ? vagy egyeltalán a tenyérnek a mellkas vagy a váll vonalában kell maradni ?
a felülésnél tényleg lehet a lábat emelgetni ? én ahányszor próbáltam ezzel a módszerrel a 2 perc alatt alig tudok 40-50-et mert le-fel csúszkálok, nem lehet az bordásfal első foka alá ( tehát a padlón tartva a lábfejet ) beakasztani ?
aki tud segíteni vagy esetleg tippeket adni annak előre is köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!