Lány vagyok, és gondolkozom azon, hogy belépjek majd a Honvédséghez. Csak hát olyan sok khm. Negatív dolgot olvastam itt is, meg máshol is. Szerintetek belépjek?
kedves kérdező!
nekem az a véleményem, hogy igen érdemes a következők miatt
akiket ismertem, hogy vonzotta a katonai pálya, azok eléggé rá voltak kattanva, hogy ne tudják kiverni a fejükből
és aki nem tapasztalta meg, az sok évre rá is azon filózott, hogy milyen is lett volna, meg milyen szép is lett volna
van egy bácsi ismerősöm, most már 80 éves lassan, és még a mai napig azt sajnálja, hogy nem lett belőle vadászpilóta
szóval ettől a vágytól szerintem csak úgy lehet szabadulni, ha megéli az ember
ha jól sül el a dolog, akkor tök jó
ha rosszul sül el a dolog, és megutáltatják veled még a zöld színt is, akkor legalább túl vagy rajta, és nem lesz az életedben egy "jaj, de szépek is a leventék" érzésed, hogy elmulasztottál valamit
ráadásul azonnal pénzt tudsz keresni (még a kiképzés, vagy a katonasulis évek alatt is) és fizetik a későbbi polgári diplomádat is (akár egy elte-törit)
sőt, a kettőt össze is lehet hozni, mert a hadtörténeti intézetben katonák dolgoznak, akik egyben történészek is
Egy Elte történelem szakot, meg a honvédséget egy lapon említeni sem lehet.
Kb. olyan mintha azt kérdeznéd, hogy fogorvos legyek, vagy a fogászati rendelőt takarítsam?
Levinek :
Lehet , hogy tényleg nem női pálya , de mégis egyre több a nő a tizenhétezres Honvédségben ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!