Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lány vagyok, és gondolkozom...

Lány vagyok, és gondolkozom azon, hogy belépjek majd a Honvédséghez. Csak hát olyan sok khm. Negatív dolgot olvastam itt is, meg máshol is. Szerintetek belépjek?

Figyelt kérdés
Van még 1-2 ötletem, hogy mit kezdjek az életemmel (pl. Elte-töri szak, stb), de eléggé szeretnék katona is lenni..így nem tudok dönteni. Mit gondoltok, érdemes lányként belépni a MH-hez?

2013. dec. 15. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is szeretettem volna,igaz nem a magyar honvédségben...
2013. dec. 15. 21:28
 2/13 A kérdező kommentje:
És mi tartott vissza?
2013. dec. 15. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
Minden katonanő kva.
2013. dec. 15. 22:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is hallottam ilyesmit, erre céloztam a kérdésben...:/
2013. dec. 15. 22:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Inkább magadat kérdezd, miért akarnál belépni. Önmagában mégis hogyan képzelnéd el önmegvalósításod a honvédség berkeiben? Egyáltalán hogy jött ez az ötlet? Milyen aspektusa vonzó számodra?
2013. dec. 15. 23:05
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

kedves kérdező!

nekem az a véleményem, hogy igen érdemes a következők miatt

akiket ismertem, hogy vonzotta a katonai pálya, azok eléggé rá voltak kattanva, hogy ne tudják kiverni a fejükből

és aki nem tapasztalta meg, az sok évre rá is azon filózott, hogy milyen is lett volna, meg milyen szép is lett volna

van egy bácsi ismerősöm, most már 80 éves lassan, és még a mai napig azt sajnálja, hogy nem lett belőle vadászpilóta

szóval ettől a vágytól szerintem csak úgy lehet szabadulni, ha megéli az ember

ha jól sül el a dolog, akkor tök jó

ha rosszul sül el a dolog, és megutáltatják veled még a zöld színt is, akkor legalább túl vagy rajta, és nem lesz az életedben egy "jaj, de szépek is a leventék" érzésed, hogy elmulasztottál valamit

ráadásul azonnal pénzt tudsz keresni (még a kiképzés, vagy a katonasulis évek alatt is) és fizetik a későbbi polgári diplomádat is (akár egy elte-törit)

sőt, a kettőt össze is lehet hozni, mert a hadtörténeti intézetben katonák dolgoznak, akik egyben történészek is

2013. dec. 16. 09:19
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

Egy Elte történelem szakot, meg a honvédséget egy lapon említeni sem lehet.

Kb. olyan mintha azt kérdeznéd, hogy fogorvos legyek, vagy a fogászati rendelőt takarítsam?

2013. dec. 16. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Nem női pálya. Akik ide jelentkeznek nők közül szerintem 10ből kb 1 ha megérdemli h itt legyen a többi 9et meg csak eltartja a rendszer meg mutogatják a médiában.
2013. dec. 17. 21:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Levinek :

Lehet , hogy tényleg nem női pálya , de mégis egyre több a nő a tizenhétezres Honvédségben ....

2013. dec. 19. 16:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert sokat mutogatják őket, és mivel azt látják hogy ilyen sokan vannak azt hiszik hogy nekik is ide kell jönniük. Pedig nem!!!! Mindegyik azt hiszi hogy ő az az 1 kivétel aki ide való pedig nem. Itt semmit sem fog változni, ugyan olyan lesz mint előtte, de a rendszer mégis bent fogja tartani sajna. De miven csapathoz nem nagyon fognak kerülni mert tudják hogy használhatatlanok beültetik valami kamu beosztásba íróasztal mögé.
2013. dec. 24. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!