Ha állampolgárságot váltok és kiköltözök magyarországra akkor egyből jelentkezhetek a honvédséghez vagy kell várnom?
Honvédség követelménye:
-Magyar állampolgárság és csak az. Tehát nem lehet más állampolgárságod.
-Magyarországi állandó bejelentett lakcím
-büntetlen előélet
-8általános iskolai végzettség
Ha ezen pontoknak meg felelsz jelentkezhetsz rögtön.
Az az érzésem, és a tapasztalatom, hogy a magyar katonaságnak nincsenek túl nagy elvárásai.
Arra még nem gondoltál, hogy valami tisztességes szakmát válassz?
3#
Arra nem gondoltál még hogy ne provokálj másokat?
Ha nem tudsz a kérdésre választ adni húzz a francba! Nem azért van a GYK.hu hogy kiéld magad itt mert unod magad két témazáró között.
Egyáltalán nem provokációnak szántam a válaszomat, egyszerűen azt gondolom, a fegyveres testületek a legalja minden foglalkozásnak.
No jó, itt az egyetemen azt mondjuk, mindenki katonának születik, de van aki továbbtanul, de a vicc ebben az, hogy nem vicc.
Ha ezt megérted, azaz átlátod, hogy embereket igenis lehet tudatosan jobb, normálisabb foglalkozások felé terelni, akkor nem érzed provokációnak a válaszom.
Viszont amit én neveznék erős eufemizmusnak, ha úgy tetszik provokációnak, amikor akárki honvédelemnek nevezi a közönséges katonaságot.
"No jó, itt az egyetemen azt mondjuk, mindenki katonának születik, de van aki továbbtanul, de a vicc ebben az, hogy nem vicc. "
Ó jaj.. Mi történt? Egy Honvédtisztjelölt tán elszerette a barátnődet? :(
Egyébként meg az ilyen arrogáns és rosszakaró emberektől hányok kb..
Szivesen találkoznék veled élőben, hogy lássam milyen is vagy valójában! De ahogy elképzellek magam előtt, egy Bölcsész hallgató aki elvégezve 6 év után a 4 éves egyetemet kijön és 120e ft-ért dolgozhat a sarki boltban.
Egyébként meg szerintem inkább legyenek a honvédségnél a suhancok és inkább azt csinálják, mint hogy lopjanak, vagy csaljanak ki pénzt emberektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!