61/76 BlackSword válasza:
Tudod utolsó ez sem igaz... Sőt, pont fordítva... Az USA birtokában van a Föld atomarzenáljának több, mint fele...
62/76 anonim válasza:
Szerintem orosz erősebb! És amit olvastok wikipédián azt elne higgyétek mert senki sem a valost irja ki!
63/76 anonim válasza:
Amerika sohase menne orosz ellen mert nem tudja eldönteni hogy ő győzne vagy az oroszok!
64/76 anonim válasza:
"Szerintem orosz erősebb! És amit olvastok wikipédián azt elne higgyétek mert senki sem a valost irja ki!" Azt elhiszitek hogy USA nak 9000 harci kocsija van Orosznak pedig csak 3000 db harci kocsija ?! EZt ki hiszi el? Az Oroszok semmit sem vallanak be!
65/76 anonim válasza:
Ja mert az amcsik csak úgy elmondják a pontos adatokat? Senki még Magyarország se árulja el pontosan csak becsülik h hány darab fegyver van.
66/76 anonim válasza:
Amcsiknak több eszük van, gondoljatok csak bele, tuti van pár fegyverük amit else képzelünk . . .
67/76 anonim válasza:
"Amcsiknak több eszük van"
Ha ezt az oroszokkal szemben gondoltad, akkor jót mosolygok. :)
68/76 anonim válasza:
Hát asszem az oroszok voltak mindig is lemaradva 200 évvel, te jobbágy párti majom!
69/76 anonim válasza:
Fúú még egy normális, intelligens választ küldeni képtelen gyik-es. :) Egy szóval nem mondtam, hogy milyen párti vagyok, egy szóval nem majmoztalak le. Mindegy, nem kötekedek, jó neked az a 47%.
70/76 anonim válasza:
Hát a kommentből látszódik kik mellett vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!