Jövőre tényleg bevezetik a katonaságot?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 21:05
11/22 anonim válasza:
30, nyilván aki alkalmatlan annak nem.
(de nyugi itt nem olyan lesz a szűrő mint az SZDSZ alatt, meg mondjuk nem lesz olyan, hogy valaki bemegy egy pszichiáterhez és viszi a kis papírját azt elutasítják, meg nem lesz agyhúgykőre való hivatkozás)
Ha kamuzol, még be is vágnak a futkosóra
12/22 anonim válasza:
Nem vezetik be. Ők sem olyan hülyék, hogy megtanítják a népet fegyverrel bánni, hiszen erre már ráfaragtak, legutóbb '56-ban.
13/22 anonim válasza:
A katonaságot nem kell bevezetni, az van, te a sorkatonaságra gondolhatsz inkább.
Azt meg ki tudja, már voltak hoaxok, hogy Januártól, meg nyártól, de egyelőre nem lépik meg valószínűleg.
14/22 anonim válasza:
Lenne itt rendesen felháborodás, pedig sokszor nem hiányozna a kötelező katonaság, mondjuk szerencsétlen kiképzőket sajnálnám, mikor szembe kerülnének vele, hogy némelyik mai " férfi " mit teljesítene ilyen körülmények között, mikor néha az utcán látok pár mai fiatalt ( persze tisztelet a kivételnek, mert szerencsére van ). Lehet 1. hét után sírva könyörögnének, hogy haza akarnak menni.
15/22 anonim válasza:
Én is kaptam behívót, de pont kizáródott a sérvem és műteni kellet, úgy hogy megúsztam:D De 18 év felett minden férfi kapni fog behívót.
16/22 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem két hete jött meg és február végén vonulok.
17/22 anonim válasza:
18/22 anonim válasza:
Tényleg elhiszitek azt a sok hülyeséget amit összeirtok?
A sorkatonaság súlyos pénzekbe kerül nem fogják visszaálitani.
19/22 anonim válasza:
Ne aggódj, nem lesz kötelező sorkatonaság! Akkor már az egész média ettől harsogna (TV, rádió, internet). Akik pedig megkapták a behívó parancsukat, azok nyilván hivatásos katonák.
20/22 anonim válasza:
Es mi a helyzet azokkal, akik kulfoldon laknak? Majd szerintuk haza fogok menni azert, mert Viktor apank azt parancsolta? Na ne rohogtessenek mar... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!