Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tényleg bevezetik újra a...

Tényleg bevezetik újra a katonaságot?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm azt mondta hogy újra bevezetik + 18 éves kortól kötelező.Igaz ez??
2010. nov. 8. 19:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
44%
Ilyet én is hallottam már, gyűjtöm is a pénzt az orvosomnak:P
2010. nov. 8. 19:43
 2/44 anonim ***** válasza:
100%
Sehol nem volt róla szó. Azért az internet korában már lehet tudni a híreket, csodálom, hogy valaki ilyen baromságokat terjeszt, kérdez. Csak az önkéntes tartalékos rendszert fogják most bevezetni, és a miniszter nyilatkozataiból legfeljebb annyit tudok elképzelni, hogy esetleg újra bevezetik a hadkötelesek nyilvántartását. A nyilvántartás eltörlését Hende Csaba többször helytelenítette, bár azt nem mondta, hogy visszaállítják. De ha lesz is nyilvántartás, az nem a békeidejű sorozást, hanem a rendkívüli helyzetben való katonai behívás és kiképzés lehetőségét teremtené csak meg.
2010. nov. 8. 19:48
 3/44 anonim ***** válasza:
83%
szerintem nem, én nem hallottam még csak hasonlót sem, pedig követem a híreket.
2010. nov. 8. 19:48
 4/44 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak köszönöm.:)Most már világos a dolog.
2010. nov. 8. 19:52
 5/44 anonim ***** válasza:
47%

Te képben vagy, mekkora adósságterhet visel az állam?

Szerinted van ENNYI pénzünk feleslegesen, hogy k. sorkatonákat kiképezzünk, ráadásul békeidőben?

Tudod te egyáltalán mekkora veszteség az államnak, az adófizetők pénzén, ha az aktív keresőket kivonjuk a munkából, és bezsúfoljuk tartalékba?

2010. nov. 8. 19:55
 6/44 anonim válasza:
53%
A katonaságot nem vezetik be, mivel most is van. Maximum a sorkatonaságot vezethetik be újra, de én még nem hallottam róla, hogy terveznék.
2010. nov. 8. 20:04
 7/44 anonim ***** válasza:
71%
Nem fogják. És ne is vezessék be...
2010. nov. 8. 20:15
 8/44 anonim ***** válasza:
15%
Kénytelenek lesznek.
2010. nov. 8. 20:30
 9/44 anonim ***** válasza:
24%
Be fogják vezetni...Az izraeli hadseregnek előbb-utóbb szüksége lesz katonákra...
2010. nov. 8. 20:32
 10/44 anonim ***** válasza:
59%
Ha ez komoly,akkor megyek a francba,ahol nincs kötelező sorkatonaság!
2010. nov. 8. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!