Tényleg bevezetik újra a katonaságot?
"Én örülnék neki legalább a sok lébecoló senkiházi fiatal megtanulna viselkedni és életre nevelődnének. Lehet nem örülnének neki, de nekik is jó tenne!"
Mi van ha valaki helyette tanulni vagy dolgozni akar. " év semmi lenne az önéletrajzban.
"Mi van ha valaki helyette tanulni vagy dolgozni akar. " év semmi lenne az önéletrajzban"
És mondjuk ha suli után kéne elmenni sorkatonai szolgálatra? A tanulmány meglenne és a katonaság után még bőven el tud helyezkedni!
18:29: És ha már akár rögtön elhelyezkedhetne, akkor mi a francért is akarna akárki is x időt a semmivel tölteni?
És akkor mi lenne a lányokkal?
"Ha szerinted az semmi akkor nagyot tévedsz. Kemény dolog az igaz, de egy életreszóló emlék marad ugyanis nem mindíg adatik meg az embernek, hogy fegyvert fogjon a kezében és lőhessen vele. Egy ilyen élményért simán le lehet mondani a sexről 2 évig(de van kimenő) mert ez legalább annyira izgalmas dolog és nem mindíg adatik meg az életben."
Jobb az egyetem. És ott van szex.
"Jó lenne sztem. 2év szabadság :D sok havert szerzel :) királyság"
Na te se voltál soha katona. Szabadság? Akkor mész szarni mikor engedélyt kapsz. Minden parancsot teljesítened kell. Nem mehetsz el csak úgy. A laktanyát fegyveresek őrzik, hogy ne menj el.
Olyanon vitatkoztok, ami okafogyott.
Azt az APRÓ részletet azért szeretném tisztába tenni, hogy a laktanyákat nem azért őrzik, hogy ne lehessen elhagyni azokat, hanem azért, hogy ne menjenek be a laktanyákba olyan személyek, amelyeknek semmi keresnivalójuk ott, - illetve ne tulajdonítsanak el olyan tárgyakat, amelyek nem a békés együttélést szolgálják azok használatára illetéktelenek kezeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!