Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tényleg bevezetik újra a...

Tényleg bevezetik újra a katonaságot?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm azt mondta hogy újra bevezetik + 18 éves kortól kötelező.Igaz ez??
2010. nov. 8. 19:41
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
19%

"Jó lenne, ha bevezetnék, legalább a sok kis féreg megtanulná, hogyan kell viselkedni..."

Ezzel egyetértek. A 48%-osra például nagyon ráférne.

2010. nov. 8. 21:17
 22/44 anonim ***** válasza:
63%
Stílusodból tekintve inkább apád vagy nagyapád lehetnék, de most biztos menőnek érzed magad;) De hát boldogok a lelki szegények.
2010. nov. 8. 21:17
 23/44 A kérdező kommentje:

A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:17

Ezt kinek írtad ?:)

Egyébként köszönöm a válaszokat.Igen néhány mai gyerekre ráférne a kiképzés :D

2010. nov. 8. 21:19
 24/44 anonim ***** válasza:
30%
55%-osnak.
2010. nov. 8. 21:20
 25/44 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagyok már kis csibe, de bizony nagyon sok fiatalra ráférne a katonaság, ha nem is két év, de egy igen. Kövezzetek meg, de ott nagyon sok mindenre megtanítják a fiatalokat. És bátrabban, kitartóbban állnának helyt az élet minden területén.
2010. nov. 8. 21:24
 26/44 anonim ***** válasza:
39%
Nem vezetik be. Előre fejlődik a világ, és nem visszafelé.
2010. nov. 8. 21:25
 27/44 anonim ***** válasza:
79%

Engem érdekelt a téma, megkérdeztem a rokoni körömben azokat, akik voltak. És abból azt szűrtem le, hogy abszolút semmi értelme nem volt. Nem tanultak ott fegyelmet, nem acélozódtak meg, csak alkeszokká meg unott s.eggekké váltak. A kiképzőtiszt meg a többi katona szivatta az újoncokat, lövést gyakorolták asszem havonta egyszer, abból se sok ragadt rájuk...

Nem fogják bevezetni, ne is vezessék be. Vagy ha igen, akkor egész más formában, mint akkor volt.

2010. nov. 8. 21:33
 28/44 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell felülni minden mesének, - Kérdező, - vannak, akik ezeket a feladatokat hivatásszerűen ellátják.

Arról viszont nem a hivatásos állomány tehet, hogy olyan körülmények között, olyan "technikával" kell dolgozniuk, mint amilyet a rendelkezésükre bocsájtanak, úgy, ahogy arról sem, ahogyan leamortizálták a Honvédséget az egymást - kártételben - íberelő "kormányok".

2010. nov. 8. 22:19
 29/44 anonim ***** válasza:
34%

"Tényleg bevezetik újra a katonaságot?"

A katonaságot nem kell, az már be van vezetve.

A sorkatonaságra gondolhatsz, azt nem fogják bevezetni. Ez a kérdés volt már vagy 10-szer, nehéz elhinni, hogy a rendszer nem jelezte. Minden ilyen kérdésnél szoktak válaszolni, hogy nem, nem fogják bevezetni, alaptalan a hír. De azért csakis újra és újra fel kell vetni, hogy mégis bevezetik? Béna propaganda, de ha elégszer csinálják, sikerül kétségeket ébreszteni.

2010. nov. 9. 12:28
 30/44 anonim ***** válasza:
10%
Én örülnék neki legalább a sok lébecoló senkiházi fiatal megtanulna viselkedni és életre nevelődnének. Lehet nem örülnének neki, de nekik is jó tenne!
2010. nov. 9. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!