Tényleg bevezetik újra a katonaságot?
régen azért sok szempontból hasznos volt a sorkatonaság.
hülyeség, h pénzkidobás, hiszen ők dolgoztak is, építettek házakat, segítettek az árvíznél, vagy más katasztrófahelyzetben. építettek gátat, stb.
meg aztán a sok mai férfiatlan kis búzacsíra is emberesedhetne, ha lenne újra ilyen.
szóval én pártolnám. aki akkoriban meg akarta úszni, az megúszta, aki meg nem, az ment. és nem halt bele. sőt! sok hasznos dolgot tanult.
tudom, hallottam, hogy volt sok szemét kiképzőtiszt, aki csicskáztatta a kis katonákat, de manapság meg a munkahelyen teszik ugyanezt a főnökök. szóval egyik se különb a másiknál.
sztem jó lenne ha bevezetnék tanulnánk egy kis fegyelmet és nem lenne anyi öngyilkosság mert megacélozna ott a lelkiismeretünk!
a sok kis köcsög emos meg rohadna ott pár évig!
"Ha ez komoly,akkor megyek a francba,ahol nincs kötelező sorkatonaság!"
És hogy éred el, hogy ne lőjenek főbe dezertálásért?
"Én nem örülnék neki. 2 évet nem akarok ott lebaszni a semmiért. Inkább a tanulmányaimat csinálom és aztán megyek el."
Mész te a p..ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!