Jövőre tényleg bevezetik a katonaságot?
Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 21:05
1/22 anonim válasza:
Nem jövőre, hanem idén. Én már megkaptam a behívóparancsom a KIEG-re.
2/22 anonim válasza:
Remélem igen! A sok taknyos szájú egyetemista majmot, meg a sok macsatés bodzaszedőt be is vonultatnám legalább öt évre!
3/22 A kérdező kommentje:
És kinek lesz kötelezô?
2014. febr. 18. 21:15
4/22 anonim válasza:
Én is megkaptam az ukászt! Mint tartalékos kiképző tiszt meg kell jelennem Kalocsán 2014.03.16 reggel 06:00 perckor.
5/22 anonim válasza:
Gondolom minden iskolakerülőnek, munkanélküli 18. életévét betöltött, egyetemekre/főiskolákra nem felvett férfiaknak.
4-es voltam.
6/22 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy már bevezették.
7/22 anonim válasza:
Szép kis hadsereg lesz mondhatom.Az a sok izomkolosszus gyerekek
8/22 anonim válasza:
Két napon belül összefossa magát az összes puhapö.csű, most más lesz a helyzet mint a 90-es évek végén.
Itt meló lesz! Embert faragok a sok taknyos drogosból.
9/22 anonim válasza:
Jah a sok értelmiségi meg keménylegény...
10/22 A kérdező kommentje:
És hány éves korig kötelezô? És aki tartósan beteg? És hány évig kell katonáskodni? Több infòt tudnátok mondani?
2014. febr. 18. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!