Igaz, hogy újra bevezetik a katonaságot?
Figyelt kérdés
Úgy tudom az adatokat most veszik fel. Ebből lesz is valami? Ha igen mikor? És hogy fog történni? És miért?2011. dec. 19. 20:00
1/26 anonim válasza:
Nem fogják bevezetni.Azt nézik meg hogy ki lenne alkalmas katonaságra,hogy háború esetén tudják kiket kell toborozni.
2/26 A kérdező kommentje:
Értem, és ez hogy történik? Bár nem értem miért kell háborúban gondolkodni...
2011. dec. 19. 20:11
3/26 anonim válasza:
A lényeg, hogy a kormány fél a forradalmi néptől, kizárólag ezért van szüksége hadseregre. Nem akarnak úgy járni, mint Kadhafi. A Munkáspárt 2006 ellenzi a sorozást. Békét akarunk, és mindenki húzzon ki Afganisztánból is! A magyar katonákat ne vigyék külföldre, az idegen katonákat vigyék haza.
5/26 anonim válasza:
Szerintem is félnek a néptől nem véletlenűl gyakorolták a tömegoszlatást.
6/26 anonim válasza:
"A válaszíró 39%-ban hasznos válaszokat ad."
te nem unod még nyomni a pártod propagandáját?
7/26 anonim válasza:
Azért valami alapja van ennek. Ok nélkül nem csinálnák.
Aki meg nem akar majd majd bevonulni, az csináljon új lakcímkártyát valamilyen kamu címre, oda aztán mehet majd a behívó.
8/26 anonim válasza:
A sorkatonaság eltörlésekor már meg kellett volna ezt tenni,de mivel akkor nem történt meg azért csinálják most.Mint a tartalékos haderőt se vezették be akkor,azt is most kell.
9/26 anonim válasza:
Horvátoknál a katonák segítenek az autópályaépítéseknél és egyébb helyeken. Csak magyar találmány az, hogy veszteséges legyen mindenképp az ötlet, a sorkatonaság, politikusaink erre "izgulnak" csak be. Attól még nem kéne külföldre küldeni őket. Rendfenntertók is lehetnének, árvíz és baj esetén mozgósíthatóak lennének. Ha mondjuk csak pár hónap lenne, akkor még jó "buli" is lehetne. Jót tenne a testnek is. És talán a cigány is megtapasztaná, hogy nem is olyan fájdalmas a munka! Erre nem gondoltok? Persze jó, hogy legyen profi katonaság is, hivatásosak.
10/26 anonim válasza:
Az összeírásnak, majd sorozásnak van egy olyan oldala, akit besoroztak, bármikor behívható akár SAS behívóval is.
Komolyabb polgári engedetlenség esetén a lázongó területek meghatározó személyeit egy sas behívóval ki lehet iktatni. Ha a behívott nem vonul be, az ügye a hadbíróságra tartozik. Már volt ilyen. A 2. Vh-ban hasonlóképen
kiválogatva hívták be azokat, akiket kivittek a donkanyarba.
Számtalan figyelmeztető jel van mire készül az „elit”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!