Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaz, hogy újra bevezetik a...

Igaz, hogy újra bevezetik a katonaságot?

Figyelt kérdés
Úgy tudom az adatokat most veszik fel. Ebből lesz is valami? Ha igen mikor? És hogy fog történni? És miért?
2011. dec. 19. 20:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Gerilla ? Ja igen, ha már gorillának túl jó képü vagyok,DDD. OKÉ. NYomtam egy zöldet neked.
2011. dec. 21. 07:52
 22/26 anonim ***** válasza:
69%
Én, ha be akarnak hívni, inkább elhagyom az országot.
2011. dec. 21. 14:01
 23/26 anonim ***** válasza:
42%
Ezért a rablóbandáért amejik most az elitnek nevezi magát harcolna a fa...om nem én !
2011. dec. 21. 15:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem a politikusokért hanem az országért vagy köteles harcolni!
2011. dec. 21. 17:56
 25/26 anonim ***** válasza:
28%
Hát én mindent elkövetnék azért, hogy ne kelljen szétlövetnem magam. Harcoljon az, aki kitalálta az egészet.
2011. dec. 22. 07:11
 26/26 anonim ***** válasza:
84%

Bevezetik a katonaságot? :D Eddig nem volt hadseregünk vagy mi van? :D

Te a sorkatonaságra gondolsz. Azt pedig nem vezetik be attól, hogy összeírják, hogy ki alkalmas katonának. Nem is értem, hogy eddig miért nem tettek ilyet. Tudom, hogy kicsi az esélye, de ha megtámadnának akkor legalább ennyivel előrébb lennénk és nem akkor kéne összeírogatni, hogy kit kell sorozni (támadás esetén most is lenne sorozás, benne volt a régi alkotmányban is, az újban is).

Az ország gazdasága a padlón van, a sorkatonaság meg vagyonokat visz el, akárhány autópályát építtetnek honvédekkel.

2011. dec. 22. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!