Ha lehetne önvédelemre pisztolyod, milyet választanál?
Figyelt kérdés
Megkapnád a megkaphatatlan fegyvertartási és -viselési engedélyt 1 vagy 2 darab pisztolyra (egy embernek 2 a maximum). Melyik fegyver(eke)t választanád? Konkrét típus, kaliber, stb.2013. okt. 1. 22:29
21/27 anonim válasza:
Azért azt is megnézném,hogy egy karbantartott normális fegyverbe hol ékelődik bele a lőszer..
22/27 A kérdező kommentje:
14:
Én az 50-es kaliberű Desert Eaglere, a FÉG Parabellumra, a Beretta M92-re, Colt M1911-re, HK USP-re vagy egy .44-es magnum kaliberűre gondoltam, mint nem jól rejthetőek.
Bocsánat, rosszul fogalmaztam. Pont az általad említettek és a snubbiek nem tartoznak közéjük, szóval azokra nem vonatkozott.
2013. okt. 2. 14:26
23/27 anonim válasza:
Mindenképpen valami 9mm-es 5-6 lövetű forgót. Így fejből nem is tudom, hogy mit előtte utánnaolvasnék rendesen, hogy melyiket érdemes.
24/27 Salamon Bálint válasza:
Minimum '357-as 3" csőhosszú Double Action revolver HP lőszerrel, talán egy S&W Model 63.
26/27 anonim válasza:
SIG Sauer P200-as szériából bármelyik, esetleg egy M9-es, de nekem nem is önvédelemre kéne, hanem lőtéri "szórakozásra". Ahhoz, hogy megvédjem magam, nem feltétlenül érzem indokoltnak egy pisztoly használatát.
27/27 mustafa33 válasza:
.22 Taurus 4" gyakorlásra, lőtérre és .357 Magnum Taurus 2,5" hordásra. Mivel nem MO-n élek, van. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!