Ha lehetne önvédelemre pisztolyod, milyet választanál?
Figyelt kérdés
Megkapnád a megkaphatatlan fegyvertartási és -viselési engedélyt 1 vagy 2 darab pisztolyra (egy embernek 2 a maximum). Melyik fegyver(eke)t választanád? Konkrét típus, kaliber, stb.2013. okt. 1. 22:29
1/27 anonim válasza:
Akkor kezdenék el utánanézni, hogy melyik mit tud (a jelenlegi helyzetben, hogy valószínűleg az egész életemet fegyverektől hermetikusan elzárva fogom tölteni, nem láttam túl sok értelmét annak, hogy a különböző pisztolyfajtákat tanulmányozzam). Megnézném, hogy melyik üti a legnagyobb lyukat, és azt.
2/27 anonim válasza:
Én ilyet szeretnék, de nem tudom önvédelemre tőrvényes-e?
/lehet, hogy nem is számít lőfegyvernek/
3/27 anonim válasza:
Nem választottam még,nincs értelme álmodozni :D
De az egyik talán Glock 17 lenne,a másik meg egy 2 inches kis revkó.
4/27 anonim válasza:
A glock nagyon jó fegyver,de otthonra kissé drága:)) Parabellum jó a magyar is különösen a ventilált csövű ami bejön,de a csehek is szépet gyártanak. Walter pp esetleg ppk, kényelmes jó fogású fegyverek de nem 9mm mert azzal a lőszerrel nagyot rúg és a szórása sem az igazi. De mivel földi halandó nem igazán juthat fegyverhez(hála a drága narancsos ködben révedező honatyáknak) marad a fiskars x9, ez legalább hangtompítós.
5/27 anonim válasza:
Magnum .44 Lőttem már iylennel, tudom mire képes, meg kell markolni rendesen, de hogy hatásos az biztos.
8/27 anonim válasza:
HK USP .45
Ha már fegyver, akkor legyen normális. Ez mégsem egy kéziágyú (mint a Desert Eagle), de azért nem is egy kis tücsökpötse.
9/27 anonim válasza:
Deser Eagle .50
Mert rendszerint nem hordanám, otthonvédelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!