Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha háború törne ki, és megkezd...

Ha háború törne ki, és megkezdődne a besorozás, hogy lehetne "megmenekülni" a haza védelme alól, sérülésről szóló papír nélkül?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 10:57
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
50%
Hát muszáj belekötnöm, még valaki azt hiszi, hogy valós a példa :D
2013. aug. 12. 18:00
 42/47 goodlike999 válasza:
20%
TE! NE BUJ KI A FELELŐSSÉG ALÓL. KAKAÓS CSIGA VAGY!
2013. aug. 13. 22:42
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
40#: "és nem lennék gyáva sz.r, és az is 100%, hogy ha parancsot kapnék rá, hogy lőjek le egy elfogott kis patkány dezertőrt én simán átlőném a koponyáját." Azt élveznéd mi? Csak tudod egy baj van, hogy az ilyen szellemileg visszamaradott kis csicskák, mint te még golyófogónak se kellenek... Hamarabb agyon ver a tömeg, minthogy előveszel egy fegyvert, amit ha rajtam múlna az életben nem kapna a fajtád...
2013. aug. 13. 22:49
 44/47 A kérdező kommentje:

Ez a kakaós csigás tetszett! ;)

Amúgy nevetségesek még mindig ezek a nethuszárok, de az előttem szóló ezt jól kifejtette.

2013. aug. 14. 20:19
 45/47 anonim válasza:
Miért lett ekkora szám az USA?Basszus már itt van Anglia,Franciaország,Németország,de hogy közelebbit mondjak,sőt szomszédot,Ukrajna.Magyarország védelme annyi lesz nekik,mint a Dunának egy papírgát.De az usánál még Oroszország is közelebb van.
2013. aug. 17. 10:04
 46/47 A kérdező kommentje:
Gondolom, mert az USA szeretettel megy más országba háborúzni valamiért.
2013. aug. 17. 19:06
 47/47 anonim ***** válasza:

"bár a mi haderőnket nézve lerohannák az országot 10 perc alatt"

Ez ma már nem divat. Inkább megvesznek, szőröstül bőröstül.

2014. jún. 24. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!