Ha háború törne ki, és megkezdődne a besorozás, hogy lehetne "megmenekülni" a haza védelme alól, sérülésről szóló papír nélkül?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 10:57
3/47 anonim válasza:
A haza védelme állampolgársági kötelesség, nem csak nálunk hanem minden országban.
Régen ez hazaárulásnak minősült.Mondnom sem kell, hogy mit csináltak velük.
Háború még 20 évig nem lesz itt, szóval ne aggódj.
5/47 anonim válasza:
Az nem jó. A kukoricásban meg az UFO-k találják meg szerencsétlent és kiműtik a veséit.
6/47 A kérdező kommentje:
Szerintem az mindegy, hogy kivel törik ki a háború. Csak kíváncsi voltam mik a megoldások. Szerintem sem lesz még itt háború. Tudom, hogy a dezertálás büntetett, de akkor is.
A kukoricáson jót vidultam.
2013. aug. 9. 11:09
7/47 anonim válasza:
Bujdosás, ez a gyáváknál régóta szokás.
8/47 anonim válasza:
sehogy..vagy mész vagy a sajátjaid lőnek le....elbújni el lehet,e 1 háború nem 1-2 hét..bár a mi haderőnket nézve lerohannák az országot 10 perc alatt
9/47 anonim válasza:
"Bujdosás, ez a gyáváknál régóta szokás."
Ja, csak amikor a háborúnak vége van, akkor a gyávák még mindig élnek és ugye ott az a rengeteg nő, akiknek a nagy hős férje előretört és szétlövette magát. :D
10/47 anonim válasza:
Lehetsz partizán és akkor azt védessz amit akarsz. Védheted mondjuk a saját faludat, városodat és akkor egy nép hadserege sem akar majd betévedni kifosztani a helyieket vagy végigrohanni a helyi nőnemű lakosságon (régi mondás, hogy a katona legnagyobb ellenfele a nemi betegség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!