Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha háború törne ki, és megkezd...

Ha háború törne ki, és megkezdődne a besorozás, hogy lehetne "megmenekülni" a haza védelme alól, sérülésről szóló papír nélkül?

Figyelt kérdés

2013. aug. 9. 10:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
27%

"Ki az a barom, aki képes lenne ezért az országért meghalni?"

Minden magyar ember.

2013. aug. 9. 14:24
 22/47 anonim ***** válasza:
14%

"Na az ilyen balf..zok miatt van szükség a sorkatonaságra:)"

Így van.

2013. aug. 9. 14:24
 23/47 anonim ***** válasza:
17%

"De gyanítom, hogy ha besoroznának, nem lenne ilyen nagy a szád, ott sz@rnád össze magad a frontvonalon."

Soha ne hazudj gyermekem, a hazugság hiteltelenné tesz.

2013. aug. 9. 14:25
 24/47 anonim ***** válasza:
79%

48%-os: 1. nem vagyok a gyermeked, ezt sértésnek vettem.

2. Nem mindenki olyan szolgalelkű turbómagyar mint te, hogy parancsra akár fel is köti magát.

3. Senkinek nincs joga valakit arra kényszeríteni, hogy a saját lelkiismeretével, elveivel szembemenve hagyjon fel a pacifizmusával, és más emberek életét ki oltsa. Ennyi erővel kötelezővé tehetnéd a gyerekszülést, mert a haza érdeke ezt kívánja.

4. A hozzád hasonló kis COD-os nethuszárokkal van tele a net, akik sorkatonaságért imádkoznak, csak érdekes módon egyikőtök se dönt úgy, hogy önként bevonul, mert ugye más f@5zával könnyű verni a csalánt. Ennyit a fajtádról...

2013. aug. 9. 14:38
 25/47 anonim ***** válasza:
78%
Ezt a 48%-os idiótát a legcélravezetőbb ignorálni. Olyan mint 'wmiki', ha esetleg őt ismered. Ostoba trollok. Amúgy meg dezertálni nem célszerű, hiszen könnyen lehet, hogy nemcsak a társak, hanem az ellenség se nézi jó szemmel, gyávának tart és ígyis-úgyis kivégez.
2013. aug. 9. 14:56
 26/47 anonim ***** válasza:
wmiki-nek a blogos hozzászólásait ismeremXD Valami hatalmas ürge lehet, annyit lehet röhögni rajta főleg, amikor arról ír, hogy az ember növényevő...XD
2013. aug. 9. 15:34
 27/47 anonim ***** válasza:

Pff, csinálsz egy sérülésről szóló papírt, és mégis van...

Azért légierő nélkül elég érdekes lenne tömegeket rávenni, hogy bemenjenek a darálóba. Persze én nem tudom, simán belefér az eddig látottak alapján, hogy szép számmal mennének a birkák. Ez persze a vezetésnek sose lesz érdeke. Pont az igazán befolyásolható gyökereket lehúzni a klotyón? Mi lenne, mire kihalnak az aktuális nyugdíjasok? Nem beszélve arról, hogy adófizetőt nem mészárolunk, amikor máris náluk kicsit több emberre csak megy-megy kifele az adóbevétel.

2013. aug. 9. 15:40
 28/47 A kérdező kommentje:

24-es, kivetted a számból a szót. :D

Nekem is kezd elegem lenni ezekből a mélymagyar net huszárokból. Egy csomó oldalon ott vannak, még viccoldalakon is. Ha meg megnézed a fészbukk profilját, egy girnyó 15-17 éves... Legalább maradnának csendben.

2013. aug. 9. 20:44
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Gennyes társaság vagytok. Tisztelet a kivételnek.
2013. aug. 9. 20:52
 30/47 A kérdező kommentje:
Utolsó, a nethuszárokra gondolsz, vagy az épeszű, ésszerűen gondolkodókra? :D
2013. aug. 9. 23:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!