Mi a föld legpuszitobb fegyvere?
Már megválaszolták előttem. Az ember!
Egyébként a neutron-bomba, vagy a hidrogén-bomba.
akor ugyhivják őt hogy
Songoku , vagy Vegita ,
Kedves 32-es (én vagyok a 31-es) egy ember oldotta ki a Little boy-t és nem magától ment Hirosimába! Az emberi elme a legnagyobb fegyver a világon. Lehet bármilyen fegyver az ember kezében, ha nincs hozzá esze hogy használja. (lásd katana-val és machete-vel hadonászó idióták)
A középkorban alagútakat ástak a várak, erődök alá, hogy úgy omoljon le a faj és ehhez nem kellett semmilyen szuperfegyver! A stratégia és taktika jóval többet ér, mint bármilyen fegyver!
Lásd orosz-szovjet felégetett mezők taktika, magyar lovasíjászok hátraíjazása, D-day stb.
Várom a válaszokat!
De ásó kőllőt. Az atombombát nem egy ember csinálta tőb kőze volt hozá Openheimer nek vagy Neuman Jánosnak egyenként mint az enolagay teljes szeméjzetének .
Mi a pusztítobb egyidóta vagy egy atom tengeralatjáró.
Egyedül a heji cigánytelepet nem tudja egy ember eltőrőlni nem ér semit a fegyvereknélkül. Éké fikózva mindig álnak a fegyverek mőgőt emberek de az ember őnmagában semi akármijen képzet. Egy MQ9 vagy X-47 es elen nincs esélye akarose ha ép számitógép vezérli azokat.
37-eske: előbb tanulj meg helyesen írni jó? Aztán beszállhatsz a vitába!
38-as: az ember nem fegyver? láttál már boxmeccset? karatésokat? kung-fu sokat? egy ütéssel képesek megölni egy embert. Az emberi test is lehet fegyver. Ennyit erről.
Én az ember alatt az emberi elmét értettem, mivel az ember alkotja a fegyvereket. Hiába adok neked egy katana-t a kezedbe nekem elég lenne a bokkenem és szétcsapnálak vele (nem személyeskedésből mondom, csak 10 év rutin). Mint mondtam: hiába a technikai előny, ha nincs ész ami kihasználná! Hiába adnál a kezembe egy f-22-es raptor botkormányát, nem tudok vadászrepülőt vezetni így ha te egy bottal jönnél ellenem, tutira te győznél, mert lezuhannék. Ha ezt képtelen vagy megérteni, akkor felesleges a további magyarázat. (Egyébként meg már elmondtam, hogy az emberiség sajnos két olyan fegyvert fejlesztett ki, ami a mérhető legnagyobb pusztítást képes véghezvinni: hidrogán-bomba, neutron-bomba.)
Még egyszer leírom:
Kategória: Politika » Hadsereg, hadvezetés és NEM szociológia-pszichológia-filozófia. A fegyver az egy TÁRGY. Tehát alapból nem lehet fegyver krumpli, juharfa, kisgömbőc és az ember sem. Se az emberi elme. A fegyvereknek van egy olyan tulajdonságuk, hogy az emberek interakcióba lépnek vele és annak a segítségével tesznek harcképtelenné valakit. DE még mielőtt támadna egy ragyogó ötleted: ha megfogod a szomszéd Pistikét és agyonversz vele egy tücsköt egy ragyogó keddi napon, attól még a szomszéd Pistike nem lesz fegyver, mert nem tárgy, hanem egy fáking élőlény, történetesen egy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!