A Fidesz felosztotta a magyar földeket és a dohányárusítási jogot a haverok között. Szerintetek mi lesz a következő, amit kiosztanak?
Szerintem a tőkepiacot. Ellehetetlenítik a külföldi bankokat, pénztárakat, és az OTP-be kell majd mindenkinek rakni a pénzét, vagy valami állami bank is létrejöhet még. Aztán jönnek a fenyegetések, retorziók, ha valaki mégis ragaszkodik a régi bankjához.
Szép új világ lesz itt, kérem szépen. :D
nem tudom ezek a haverok itthon tartják a pénzeket, nem úgy mint a mai multik akkor azzal midnenki nyer a költségvetés az emberek a gazdaság ... Szóval ilyen tekintetben csak az aggaszt, hogy eddig nem érdekelt senkit se, hogy mennyi magyar vállalkozó ment csődbe a multik miatt és azok miatt akik a multikat szolgálta ki ..
Ma egy fokkal közelebb vagyunk ahhoz, hogy a magyar ember munkája Magyarországon teremtsen értéket!
Szerencsejáték koncesszió (online és lottó)
Temetkezési koncesszió. Erre már tettek lépéseket!
Ital azaz alkohol koncesszió.
nem tudom ezek a haverok itthon tartják a pénzeket, ..."
Tartják egy fenét. Nézd már meg a Top100 milliárdosunkból hánynak van itthon az összes ingó és ingatlan vagyona? Hányan adóznak off-shore? Jusson eszedbe ha pick szalámit eszel, meg Mizo tejet iszol, hogy ebből fognak majd tér kövezni Szingapúrban ...
"Szóval ilyen tekintetben csak az aggaszt, hogy eddig nem érdekelt senkit se, hogy mennyi magyar vállalkozó ment csődbe a multik miatt és azok miatt akik a multikat szolgálta ki .."
Az miért nem érdekel, hogy a kormány "munkája" okán hány magyar cég megy csődbe? Az miért nem érdekel, hogy a dohány mutyi ügy miatt alsó hangon kb. 40.000 ember elveszíti a melóját és nem bangladesiek, nem kínaiak, magyarok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!