Van rá reális esély hogy esetleg lesz az országnak megint normális hadserege, hogy ne akkor rúgjanak belénk amikor csak akarnak? Én a sorkötelességet is visszahoznám, ott legalább tanultak egy kis fegyelmet a népek.
"A sorkötelesség jó ötlet mert sok béna,emós,nem tudom mivagyok,videójátékot nyomogató stb.kis mihaszna takonypócot megtanítana néhány olyan dologra ami a javukra válna.
"
Ja, sok mindent megtanítana...meg kell nézni a középkorú, lecsúszott alkeszokat, hogy mennyi mindenre megtanította őket a "hadsereg"...
Nincs rá pénz felszerelés kell mondjuk 2-300 modern vadászgép valami lopakódó és ugyanenyi modern tank. Cirkáló rakéták 10 ezer darab ehez ehezekhez szükséges kiszolgáló eszkőzők. Majd ha anyi felszerelés lene hogy nem jot mnden repülőbe meber na akor lene egy kis értelme.
A nevelésről anyit hogy régen volt katonaság és a 90venes évekbe se voltak jobak az emberek vagy az időseb generáció is csinál büncselekményeket az hogy megtanitsák őlni még nem lesz fegyelmezet.
Miquel
Minden évben vannak hadgyakorlatok , úgyhogy nem döntené össze a költségvetést .
Másrészt igazad van , hogy nincsen miből szállásolni , etetni és felszerelni őket .
HÚú látom elszabadult a pokol míg nem voltam erre! :) Gyorsan reagálok is pár kirívó kommentre:
29: Asszem elég egyértelműen megválaszolták hogy a semmirekellőség igenis ártalmas a társadalomra...
32: Lehet hogy téged úgy neveltek hogy agyba főbe vertek, de ez nem tudom hogy jön ide. A katonaságon fegyelmeznek, nem vernek!
A sűrűn előfordulók:
Higgyétek el lenne pénz elkezdeni! Nem kell azonnal vadászgépekbe gondolkodni. Ott vannak pl. a laktanyák amiket fel kéne újítani (munkahely). Ezáltal megszűnne sok csöves és drogtanya is. Ruházat, élelem, stb. (Munkahely) Aztán 100 ezer fiatal hiányozna? Szerintem jelenleg is több százezren munkanélküliek, és amikor majd ki kéne menni gátat csinálni meg hasonlók, jó ha van azonnal mozgósítható szervezett állomány a fejetlenség helyett. És még sorolhatnám. FONTOS! Nem a katonaság miatt háborúztunk, hanem a se*gfejek miatt a parlamentbe! És amikor a rendőrök oszlatták a jó népet felsőbb utasításra?! Szüntessük meg azt is?
Mindenesetre tudom hogy nem ezzel kéne kezdeni hisz fejétől bűzlik a hal, de volna értelme.
Aki a NATO-val jön annak egy kis szikra: Stratégiailag jó helyen vagyunk, egyébként le se szarnának. Rémlik hogy az EU-ban mindenki egyenlő? Visszakaptuk a jogtalanul elcsatolt területeket? Szlovák nyelvtörvényről hallottál? Vagy a román helyzetről? Érdekes módon mindenki Magyarországot rasszistázza, holott a franciák és a kanadaiak is kipaterolták őket. Na ennyit a nagytestvérekről... Na abba is hagyom mert velem is elment a ló... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!