Szerintetek ezek reális/normális reakciók?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a sorozat,
http://www.youtube.com/watch?v=Q4PFYOKh0ck&feature=relmfu
és szerintetek ez reális ahogy sok részben reagálnak?.(első pár perc) Tehát meghallja a férfi, hogy oh szabadul a férjem, mert kiderült hogy ártatlan ÉSS MÁRIS mi? Rögtön mint aki legalábbis egészen eddig tűkön ült felpattan és elkezd kiakadni..nem sokk vagy bármi, neeem Ő máris elkezd azon agyalni, meg aggódni hogy most vele mi lesz, meg hogy jön mr.szabaduló művész ide ahol már ő lakik.
Köszi a válaszokat!
2012. szept. 20. 16:44
1/2 anonim válasza:
jaaj, de utálom ezt a sorozatot.. anyámék folyton nálam akarják nézni.. nem is értem, hogy bírnak akár 5 percet is végignézni ebből a nyomorék műsorból.. azt hittem, hogy jobban már nem eshet a színvonal, de úgy látszik mégis..
2/2 anonim válasza:
Úgy tudom, amatőrök játszanak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!