Van rá reális esély hogy esetleg lesz az országnak megint normális hadserege, hogy ne akkor rúgjanak belénk amikor csak akarnak? Én a sorkötelességet is visszahoznám, ott legalább tanultak egy kis fegyelmet a népek.
"Azt nem értem milyen jogon próbáltok ti beleszólni mások életébe."
Mondjuk olyan jogon, hogy egy társadalomban élek velük és az ő semmirekellőségük befolyásolja az én életemet is. Főleg, ha már százezerszám, milliószám ilyenek az emberek, akkor tömeges a probléma.
Most mondok egy példát. Van egy egyre elmeháborodottabb ember, aki a közeletekben lakik és mindenki azt mondja, hogy kezdeni kellene vele valamit. Te egyből ott teremsz mindig és kiosztod az embereket, hogy semmi közük hozzá, azt csinál, amit akar. Aztán egy szép napon lesben áll és elkapja az anyádat/feleségedet/kislányodat, ahogy az utcán sétál, behúzza a bokrok közé, megerőszakolja és egy kővel szétveri a fejét. Akkor majd rájössz, hogy igenis volt közöd hozzá, hogy ő milyen...
Kedves kérdező, azt is megmondanád, mikor rúgtak belénk utoljára fegyverrel?
Nem tűnt fel, hogy amikor hetven éve így rúgtak belénk, akkor romhalmaz lett az ország? Vagy amikor 57 éve hasonlóan, akkor is romhalmaz lett minimum Budapest? Sok halottal, azokra vigaszt tudsz adni a hozzátartozóknak?
Ezért előbb próbálj meggondolkodni! Ma nem hadsereggel lehet megvédeni valamit, hanem normális minőségi munkával! Hadsereggel csak leigázni lehet, de mára már nem tartósan, legalábbis itt Európában.
Azt is megtanulhatnád, hogy fegyelmet bottal nem lehet tartani. Tudod mit tesz, akit bottal tanítanak? Először szenved, látszólag azt teszi, amit parancsolsz. Elvakult gőgödben azt hiszed, eredménnyel jársz, valójában az illető kezdettől azon töri a fejét, hogyan tegyen szert erősebb botra. Előbb utóbb szert tesz rá. És akkor minden addigi megaláztatását vissza fogja adni, nem törődve azzal, visszakaptad-e már a kölcsönt. Abbahagyni akkor fogja, ha vagy kiveszik a kezéből, vagy agyonvert.
Ha olvasnál történelmet, kizárólag ilyent olvashatnál, ez a véres valóság.
A kudarcaink nem fegyver által kapottak, hanem a butaságunk miatt magunk okozzuk magunknak, ugyanezért tehetik velünk kívülről, ha teszik. Ez utóbbit úgy hívják verseny. Nem jó verseny, de elfogadott (sajnos), és a lényege, hogy aki buta hozzá, az az okosabb kizsebeli. A fegyver felesleges, mert nem az életére, a kincseire van szükség.
31-es, mások semmirekellősége miként befolyásolja az életed? Ha nem megy dolgozni, több munka marad neked, és meggazdagodhatsz, amíg ő nyomorog.
A példád meg sántít, és legszívesebben elsírnám magam, amiért 2013-ban még mindig ilyen retardált gondolatok tenyésznek az emberek között. Remélem, beverik egyszer azt a középkori fejed, ha egy közösségben éppen te lógsz ki a sorból.
A gondolatod nem tisztázza, hogy mi van akkor, ha egy hős még idejekorán "elhárítja" a veszélyes elemet, aztán megrészegülve önnön nagyszerűségétől, igényt tart az anyádra/feleségedre/kislányodra.
Abból indulsz ki, hogy a világ veszélyes, de a veszély tárgyát te jelölöd meg, mert minden és mindenki fekete, vagy fehér, a világ egyértelmű, csak nincs senki (a hősökön kívűl), aki átlátná, és rendet tenne.
Talán paradox, de én csak a rasszistákat nem tudom tolerálni. Őszintén, szívemből remélem, hogy egyszer kihal valahogy a fajtád, mert akkor egy baromsággal kevesebb tereli el a figyelmünket a valódi problémákról.
Ezért tart itt a világ , mert ennyi idióta liberális majom van mint például Wampa , vagy # 33/33 Időpont ma 10:24 .
Persze legyen mindenki semmirekellő , és kapják a segélyt .
Aztán te meg dolgozhatsz napi 16 órát , hogy el tudjad tartani a családodat , mert annyi adót rá vágnak a dolgozóra . Mivel a dolgozó emberek adójából tartsák majd el az ingyenélőket .
Ezért tart itt ez az világ , mert tele van idióta liberálisokkal akiknek annyi eszük sincs mit egy hangyának .
Válság idején mindig megnő a szélsőségesek száma.
Ha jó munkád lenne, jó fizetéssel, nem zavarnának a segélyesek. A magad nyomoráról te tehetsz. Ha senki sem kapna segélyt, egy fillérrel sem lenne több a zsebedben, ne legyél már ilyen kis naiv! Ha pedig minden munkanélküli munkába állna, neked maradna munkahelyed?
Még csak nem is erről volt szó, hanem a megkülönböztetésről, csak te rögtön toltad ezt a bugyuta, betanult "hülyelibsik, ezérttartittazország" dumát.
Most pedig megparancsolom, hogy pontozz le! :)
# 35/35 Időpont ma 14:54
Én nem szoktam senkit se lepontozni , de ha gondolod képet is küldök róla .
Ha nem hülyék a liberálisok , akkor áruld már el , hogy miért költenek milliárdokat a sok cigányra ? Kanada , Franciaország is belátta már , hogy csak a gond van , és az alsó gatyájukat is rájuk költhetik , akkor is inkább lopnak , mint dolgozzanak .
Honnan szeded , hogy rossz munkám van ?
Igaz nem keresek milliókat ,de havi 145e kézhez azt nem mondanám rossznak .
De ha nem az adókból fizetik a segélyeket , meg a nyugdíjakat akkor áruld már el , hogy miből van a pénz rá , mivel már amit ellehetett lopni , azt ellopták , és amire lehet hitelt felvenni , arra már vettek fel .
Ha nem osztanának össze vissza segélyeket , akkor többet tudnának költeni új munkahelyekre , és akkor valamivel előrébb lennénk .
Ja azért nem jó , mert a szerettet cigányaitoknak kéne valamit csinálni ?
Persze a liberális majmoknak az nem jó , mert akkor az ingyenélőknek is kéne valamit csinálni .
Én alapvetően nem vagyok ellene a sorkatonaságnak, hisz sok fejlett országban a mai napig is van. (Svájc, Ausztria, Norvégia, Finnország, Izrael, Görögország) Sajnos én már kimaradtam belőle pedig szívesen bevonultam volna 6-9 hónapra.
De azt is figyelembe kell venni, hogy ez pénzbe kerül. 100 ezer életerős, dolgozni tudó fiatalt az állampolgárok adójából kellene etetni, szállásolni, ruházni. Nem mondom, hogy felesleges lenne, de ehhez elő kell teremteni a forrásokat ilyen gazdasági helyzetben is. Amikor azt hallani, hogy a teherautókba nincs elég gázolaj. Az 1 éve sofőrként felszerelt katona még egy métert sem, a kutató-mentő készenléten kívül nincs egyetlen darab repképes helikopter sem, 15 db T-72-es van az egész országban, stb.
31-es, van egy hajszálnyi különbség a semmirekellőség és az erőszakolás között. Jól értettem hogy azt állítod, a sorkatonaság "kiszűri" a bűnözőket a társadalomból? Ha mutatsz arra valamit hogy a fent említett országokban (Svájc, Ausztria, Norvégia, Finnország, Izrael, Görögország) nincsen erőszak a sorkatonaság miatt, meghajlok előtted. Azt pedig nem állítom hogy nincs szükség közbiztonságra, ugyanis az inkább az anarchia.
34-es, érdekes amit írsz. Komolyan attól féltesz engem, hogy 16 órát fogok dolgozni a megélhetésemért? Azért mert fölöslegesnek tartom a hadsereget? Ez a két választási lehetőség? Sorkatonaság vagy Segély? Látókörtágító műtétet javaslok...
Egyébként egy érdekes asszociációs lánc játszódik le a topikban:
elnyomás -> hadsereg -> gazdaság -> csőd, rosszlét -> liberalizmus -> cigányok
Wampa
Nem jól értetted .
Hanem azzal van gond , hogy azt írtad , hogy legyenek semmirekellők és nem ránk tartozik .
De a dolgozó emberek adójából adják a segélyeket és a nyugdíjakat . Ha ők se dolgoznak majd és csak adjuk nekik is a segélyt , akkor a dolgozóknak kell majd még több adót fizetni , hogy el legyenek tartva az ingyenélők .
Ha lesz elég munkahely, el lehet venni a segélyt. Szerinted mi történne, ha elvennénk a milliós cigányság pénzét?
Az igaz, hogy liberális vagyok, de nem szeretem a cigányokat. Épp elég bajom volt már velük, ismerem a fajtájukat, és én ugyanúgy a kiutat keresem az élősködésből, mint a konzervatív kollégák, de én ezt csak az integrációban látom, aminek viszont nem ismerem a módját. Ha valaki rájön, az kapásból Nobel-díj, kétlem, hogy egy ilyen fórumon születne meg a megoldás.
A sorkatonaság meg lehet, hogy jó buli, de százezer katona helyett többre mennénk még százezer dolgozó emberrel. Akár cigányokkal is, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!