Hol jobb lenni katonának?
Figyelt kérdés
Magyarország: Otthon vagy, vannak normális dalaink, indulóink, jó az egyenruha. Azonban kevés a fizetés, szegény a sereg is. Összességében nem egy túl jó országról beszélünk.
Ausztrália: Jó a fizetés, gazdag a sereg is. Összességében egy világelső országról beszélünk. Azonban nem otthon vagy, nincs egy NORMÁLIS dal vagy induló SEM, illetve az egyenruha, hát az valami röhej.
Komolyan nem tudom. Hol jobb?? Az is kérdés, hogy csak állampolgárként lehet az emberből katona, az Ausztrál állampolgárság min. 4 év, addig mást kellene alkotni.
Szóval? Hol jobb?
2013. febr. 10. 20:24
31/31 anonim válasza:
Nos, gondolom, tudod mia 34.BLKMZ, a NATO elismert minősített speciális 3 éltű desszantos kommandója, világhírű, nem volt vicc, az egész világon elismert, a felszerelése magasan a többi alakulat fölött, mivel rengeteg pénzt kap a NATOtól... csak ugye nők nincsenek, nem lenne tiltott, csak nincs nő aki végigcsinálja, a probléma ott van, hogy te magyarországön születtél nevelkedtél, jó elhagyod, az általános középiskolai ingyene oktatás nem érdekel oké. A legnagyobb baj viszont, hogy nem látod át azt, hogy nem fogod találni a helyed ott, nem amiatt, mert nem érted amit mondanak, hanem mert más beállítottságú vagy... Nah száz szónak is egy a vége, a katonai vezetők képző jó, ajánlom figyelbedbe, nyilván MO.-n nehezebb egy nőnek a hadseregben pénzt keresnie, mert akiket megfizetnek, azok speciális egységnél szolgálnak, nők alig alig vannak, amúgy rájöttem, hogy ki vagyok én, hogy tanácsokat adják neked, és ezzel befejezném, ha kell információ, tanács, kérdésed van, írj csak nyugodtan.katona vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!