Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hol jobb lenni katonának?

Hol jobb lenni katonának?

Figyelt kérdés

Magyarország: Otthon vagy, vannak normális dalaink, indulóink, jó az egyenruha. Azonban kevés a fizetés, szegény a sereg is. Összességében nem egy túl jó országról beszélünk.

Ausztrália: Jó a fizetés, gazdag a sereg is. Összességében egy világelső országról beszélünk. Azonban nem otthon vagy, nincs egy NORMÁLIS dal vagy induló SEM, illetve az egyenruha, hát az valami röhej.

Komolyan nem tudom. Hol jobb?? Az is kérdés, hogy csak állampolgárként lehet az emberből katona, az Ausztrál állampolgárság min. 4 év, addig mást kellene alkotni.

Szóval? Hol jobb?

2013. febr. 10. 20:24
1 2 3 4
 1/31 Vadkan01 ***** válasza:
Maradj itt fiam, ha mindenki elmenne mi lenne az országunkkal, az övéké rendben van azt már nem kell felvirágoztatni, de ezt igen.
2013. febr. 10. 20:37
 2/31 anonim ***** válasza:
86%
Na ne haragudj, de az ember nem azért megy katonának mert jó dalok (wtf??) meg egyenruhák vannak.
2013. febr. 10. 20:50
 3/31 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem azért megy katonának, de az egyenruha olyasmi, amit naponta majd 20 órát hordasz, a dalokon meg sok minden múlik: Vagy fanatikus leszel, vagy állóvíz tőle. Nem mindegy!!!!! Első, neked is igazad van, de nem rajtam dől el, hanem a parlamentben.
2013. febr. 10. 21:01
 4/31 A kérdező kommentje:
Ja, és nem fiú vagyok. :)
2013. febr. 10. 21:01
 5/31 Vadkan01 ***** válasza:
18%
Hű sosem értettem, hogy egy lány miért akar katona lenni, az olyan illúzióromboló amikor egy lány a mocsokban fetreng.
2013. febr. 10. 21:25
 6/31 A kérdező kommentje:

Ezt sokan mondják, és van is benne valami.

De mondok valamit vadkan, hogy megértsd.

Minden embernek van személyisége, tök függetlenül a nemétől.

Vannak lányos fiúk, és fiús lányok.

Bátor, belevaló lányok, és ügyetlen, tutyimutyi fiúk.

Meg minden fordítva: talpraesett srácok, és nyafka csajok. Egy csomó fiú utálna katona lenni, és egy csomó lány imádna - ilyen vagyok én is.

Ez személyiség és nem nem függő.

Aztán lehet azzal is jönni, hogy egy mocsokban fetrengő lány nem éppen vonzó... De ha leveszi az egyenruháját, izmos, nem hájas. Formás. ( Jó esetben. :D )

Különben is minden arc függő: Palvin Barbi egyenruhában is szép lenne.

Bár smink nélkül, 25 kg-os hátizsákkal, meg egy golyóálló mellényben amiben nem látszik az alakja, már sokkal kevésbé. De ha kicsípi magát, a világ egyik legszebb nője.

Ezt azért mondtam, mert értem hogy illúzió romboló, ő esetében is az lenne. Na de ha arra vágyna?

Persze benne van az is a pakliban, hogy egy nő kevesebbet bír mint egy férfi, de na és, ha én egyszer katona akarok lenni, leszarom hogy kevesebbet bírok, annak megyek. :D

Amúgy a kérdésemhez visszatérve, Ausztrália felé hajlok. :/

2013. febr. 10. 22:41
 7/31 A kérdező kommentje:
A vonzóságra visszatérve, hogy az a nő meg aki egyenruhában tényleg ronda, mert mondjuk az arca is az, hát az a mindennapi életben sem lesz szebb: de katonaként legalább nem azt nézik, és érvényesülhet. Meg persze más szakmában is csak most épp ez a téma. Én speciel 182 cm vagyok, sok fiúnál magasabb. A hajamat is röviden hordom, mert sokkal, SOKKAL egyszerűbb. Azért nem tüsin, vagy ilyesmi, de röviden. Izompacsirta mondjuk nem vagyok, se kövér, ennyi centihez csak 57-et nyomok. Szal erősítenem pl. majd még kell. Sokat. :)
2013. febr. 10. 22:46
 8/31 Vadkan01 ***** válasza:
Értem. De ha tényleg katona szeretnél lenni, akkor inkább itt legyél, olyan rémes látni, hogy egyre többen mennek el az országból, még a végén én leszek az egyedüli fiatal az országban.
2013. febr. 10. 22:55
 9/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a golyóálló mellény is szexi, de hát gondolom az én véleményem nem sokat számít mert én is lány vagyok. Azt viszont nem hinném, hogy te most kimész Ausztráliába és hiphhopp katona leszel csak mert állampolgárságot kaptál. Honnan tudod, hogy megfelelsz az elvárásoknak, nyelv stb? És elég egyszerűenk tűnik, hogy csak 4 évet kell várnod, hogy állampolgár legyél aztán kész. Az ember azt gondolná, hogy a katonákat jobban ellenőrzik, és attól mert van állampolgárságod, még nem törlődött ki a múltad ami nem ausztrál. Viszont még mindig azt hiszem, hogy a katonaságnak semmi köze a dalokhoz...
2013. febr. 11. 00:28
 10/31 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet menni szerződéses katonának, vagy a Royal Military College-ba. Mindkét esetben van fizikai, pszichikai felmérés, meg kell állampolgárság, nem ügy. Felvesznek, tök mindegy hogy dual citizenship-em van vagy csak ausztrál. Az angolommal sem lesz baj, már 4 éve kint leszek, jól fog menni az ausztrál akcentus, a nyelvet meg már most tudom. Amúgy szerintem is szexi a golyóálló, ezt a férfin szemszögből közelítettem meg! :D Na de miért ne vennének fel? Amint lesz állampolgárságom, sőt nem is ekll hogy legyen, csak már jogosult legyek, hiszen onnantól kezdev még fél évig is eltarthat amíg a kezedben tarthatod, szóval amint jogosult vagy, lehet jelentkezni. A royal military college-ban olyan 2 év a képzés, vezetőket képeznek, és az átlag életkor 23 év, 53 éves korig lehet jelentkezni. :P XD
2013. febr. 11. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!