Hol jobb lenni katonának?
Magyarország: Otthon vagy, vannak normális dalaink, indulóink, jó az egyenruha. Azonban kevés a fizetés, szegény a sereg is. Összességében nem egy túl jó országról beszélünk.
Ausztrália: Jó a fizetés, gazdag a sereg is. Összességében egy világelső országról beszélünk. Azonban nem otthon vagy, nincs egy NORMÁLIS dal vagy induló SEM, illetve az egyenruha, hát az valami röhej.
Komolyan nem tudom. Hol jobb?? Az is kérdés, hogy csak állampolgárként lehet az emberből katona, az Ausztrál állampolgárság min. 4 év, addig mást kellene alkotni.
Szóval? Hol jobb?
Ezt sokan mondják, és van is benne valami.
De mondok valamit vadkan, hogy megértsd.
Minden embernek van személyisége, tök függetlenül a nemétől.
Vannak lányos fiúk, és fiús lányok.
Bátor, belevaló lányok, és ügyetlen, tutyimutyi fiúk.
Meg minden fordítva: talpraesett srácok, és nyafka csajok. Egy csomó fiú utálna katona lenni, és egy csomó lány imádna - ilyen vagyok én is.
Ez személyiség és nem nem függő.
Aztán lehet azzal is jönni, hogy egy mocsokban fetrengő lány nem éppen vonzó... De ha leveszi az egyenruháját, izmos, nem hájas. Formás. ( Jó esetben. :D )
Különben is minden arc függő: Palvin Barbi egyenruhában is szép lenne.
Bár smink nélkül, 25 kg-os hátizsákkal, meg egy golyóálló mellényben amiben nem látszik az alakja, már sokkal kevésbé. De ha kicsípi magát, a világ egyik legszebb nője.
Ezt azért mondtam, mert értem hogy illúzió romboló, ő esetében is az lenne. Na de ha arra vágyna?
Persze benne van az is a pakliban, hogy egy nő kevesebbet bír mint egy férfi, de na és, ha én egyszer katona akarok lenni, leszarom hogy kevesebbet bírok, annak megyek. :D
Amúgy a kérdésemhez visszatérve, Ausztrália felé hajlok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!