Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Jelentkeztem katonának,...

Jelentkeztem katonának, felvettek, csak mégse vonultam be egy jobb álláslehetőség miatt, akkor legközelebb mikor próbálhatom meg a katonaságra a felvételit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 22:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy felvesznek ezután.A megbízhatóság ott alapkövetelmény.
2010. febr. 5. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Ha eljön a bevetés ideje vagy közelít a gonosz ellenség, és kapsz egy jobban fizető melót, akkor is lelépsz majd?
2010. febr. 5. 23:45
 3/7 anonim ***** válasza:
23:23-nak igaza van. Feketelistára kerültél. Jobb, ha elfelejted.
2010. febr. 6. 01:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Elméletileg 1 év múlva , én úgy tudom.
2010. febr. 7. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sosem vesznek fel. Ami nagy baj Neked, de nagy szerencse nekünk, mert kinek kell ilyen katona? Régen ezeket hívták zsoldosoknak, felvették az obsitot, mikor eljött a harc ideje, leléptek.
2010. febr. 14. 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
csak tudjátok valakinek elkell tartani egy családot, és végső megoldásnak a katonaság tűnt, de aztán jött egy jobban fizető BIZTOS állás, és azt választottam egyértelműen. Ti otthon ültök a számítógép előtt ezt nem értitek .
2010. febr. 15. 00:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezért nem kell mindjárt lebaßni az embert...

Igen, van akinek el kell tartania családot, nem úgy mint egyeseknek. Tök bunkók vagytok.

2010. márc. 28. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!