Mi a véleményetek a világbékéről?
kritika volt, hogy úgy válogatom a történelmi dolgokat, hogy engem igazoljanak. Nem igaz. Én hoztam példának az USA-t is, ahol a gazdaság fejlődött a háborútól.
Aztán, nem azért nem hozok olyan háborút, ami a KÖZ érdekét szolgálta, és általa emelkedett volna a lakosság több mint 50%-ának (KÖZ) életszínvonala, mert nem akarok, hanem azért, mert elenyésző számban lehetnek ilyenek! De nem is tudok ilyenekről! Ha van, írja le bárki!
Gondoljunk már bele, hogy a nőknek a világon először 1869-ben adtak szavazati jogot! Ez a folyamat 1971-ig eltartott, mikor is utoljára Svájcban is megkapták a választási jogot! De a választási jog csak a XX. század vége felé vált általánossá! Hiszen A választójog alig az ország lakosságának 6-10%-át érintette! Mindenki mást kizártak a véleménynyilvánításból!
Hogyan beszélhetnénk már KÖZérdekről? 6-10% erőltette rá akaratát a 90%-ra! Pontosan, amiről beszéltem! A KÖZ érdeke nem valósult meg. Hiába hoznánk példát a teljes általános választójog kialakulása előttről, nem volt a KÖZ döntése és akarata!
Nem lehet még az ország irányításában sem KÖZérdekről beszélni, nemhogy háborúkban, hiszen a választás joga sem illette meg őket! Háborúban SOHA nem kérdezik meg a KÖZt, ezáltal nem lehet KÖZakaratról beszélni!
Ezt nem kell bonyolítani, vagy van jogod választani, vagy nincs. Ha nincs, akkor nem KÖZérdek. Ha van, akkor KÖZérdek, ha a szavazók 50%-a plusz egy dönt! Ügye ennél vannak sokkal szigorúbb döntési érvényesülések is a biztonság érdekében! A minősített többség, azaz a 2/3-os többség! Ezeket nem véletlenül találták ki! Mert ez már tényleg, kétség kívül a KÖZ akaratáét tükrözi!
Hogy ma Mo-n a fidesz kormányoz, egyöntetűen KÖZakarat, méghozzá minősített, azaz a legszigorúbb többséggel! Oroszországban, Észak_Koreában stb NINCS KÖZakarat. A KÖZ akaratot nem lehet hasra ütéssel kijelenteni!
16-os vagyok.
Gábor okos volt. Én nem. Belementem. Legyen meg a világbékéd.
ez nem próba volt hanem poén, csak nem vicces..
világnak nagyot kéne változnia, hogy emberek elvessék a fegyvert és a háborút mint eszközt,sőt csak a legeslegvégső esetbe merjenek rá gondolni.
Továbbra sem győztél meg...
Apró jó tanács: lorem ipsumos oldalt szerintem ne tegyél fel...
gugu!
Kis gerilla marketing :)
http://www.youtube.com/watch?v=Vn50qIlDIRc
vagy:
http://www.youtube.com/watch?v=5wMpaxcXQis
Hátha :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!