Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek a világbékéről?

Mi a véleményetek a világbékéről?

Figyelt kérdés
Ezen a honlapon olyan információkat találsz, amit a világon sehol. Újfajta megközelítés, amely bemutatja a törvények hiányosságait, és végre kézzel foghatóvá teszi a probléma megoldását. (Nem a megfoghatatlan "emberi gonoszságot" nevezi meg alapnak, mert ez szubjektív.) [link]
2012. nov. 16. 01:07
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

kritika volt, hogy úgy válogatom a történelmi dolgokat, hogy engem igazoljanak. Nem igaz. Én hoztam példának az USA-t is, ahol a gazdaság fejlődött a háborútól.

Aztán, nem azért nem hozok olyan háborút, ami a KÖZ érdekét szolgálta, és általa emelkedett volna a lakosság több mint 50%-ának (KÖZ) életszínvonala, mert nem akarok, hanem azért, mert elenyésző számban lehetnek ilyenek! De nem is tudok ilyenekről! Ha van, írja le bárki!

Gondoljunk már bele, hogy a nőknek a világon először 1869-ben adtak szavazati jogot! Ez a folyamat 1971-ig eltartott, mikor is utoljára Svájcban is megkapták a választási jogot! De a választási jog csak a XX. század vége felé vált általánossá! Hiszen A választójog alig az ország lakosságának 6-10%-át érintette! Mindenki mást kizártak a véleménynyilvánításból!

Hogyan beszélhetnénk már KÖZérdekről? 6-10% erőltette rá akaratát a 90%-ra! Pontosan, amiről beszéltem! A KÖZ érdeke nem valósult meg. Hiába hoznánk példát a teljes általános választójog kialakulása előttről, nem volt a KÖZ döntése és akarata!

Nem lehet még az ország irányításában sem KÖZérdekről beszélni, nemhogy háborúkban, hiszen a választás joga sem illette meg őket! Háborúban SOHA nem kérdezik meg a KÖZt, ezáltal nem lehet KÖZakaratról beszélni!

Ezt nem kell bonyolítani, vagy van jogod választani, vagy nincs. Ha nincs, akkor nem KÖZérdek. Ha van, akkor KÖZérdek, ha a szavazók 50%-a plusz egy dönt! Ügye ennél vannak sokkal szigorúbb döntési érvényesülések is a biztonság érdekében! A minősített többség, azaz a 2/3-os többség! Ezeket nem véletlenül találták ki! Mert ez már tényleg, kétség kívül a KÖZ akaratáét tükrözi!

Hogy ma Mo-n a fidesz kormányoz, egyöntetűen KÖZakarat, méghozzá minősített, azaz a legszigorúbb többséggel! Oroszországban, Észak_Koreában stb NINCS KÖZakarat. A KÖZ akaratot nem lehet hasra ütéssel kijelenteni!

2012. nov. 21. 20:01
 52/60 anonim ***** válasza:

16-os vagyok.

Gábor okos volt. Én nem. Belementem. Legyen meg a világbékéd.

2012. nov. 21. 21:25
 53/60 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy meglesz, valószínűbb, hogy nem, de én legalább megpróbáltam. :)
2012. nov. 25. 06:25
 54/60 fairi1 ***** válasza:

ez nem próba volt hanem poén, csak nem vicces..

világnak nagyot kéne változnia, hogy emberek elvessék a fegyvert és a háborút mint eszközt,sőt csak a legeslegvégső esetbe merjenek rá gondolni.

2012. nov. 25. 22:51
 55/60 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Úgy gondolom, a lehetőséget, amit én tehettem, megteremtettem.
2012. nov. 26. 19:07
 56/60 A kérdező kommentje:
Új infókat tettem fel. Aki tud, értékes kommenteket várnék.
2013. jan. 7. 21:02
 57/60 Gugu Gabor ***** válasza:

Továbbra sem győztél meg...

Apró jó tanács: lorem ipsumos oldalt szerintem ne tegyél fel...

2013. jan. 7. 22:35
 58/60 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Az az oldal még feltöltés alatt áll. Amúgy már kiszedtem a like rendszert. Sok mindenkit kizárt, akinek nem volt fb-je.
2013. jan. 7. 23:04
 59/60 A kérdező kommentje:
2013. jan. 8. 00:59
 60/60 fairi1 ***** válasza:
Esti mese gyerekeknek.:)
2013. jan. 8. 22:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!