Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Aki tényleg ért hozzá, az...

Aki tényleg ért hozzá, az válaszoljon: veszélyben vannak most a magyar katonák Afganisztánban?

Figyelt kérdés
2012. szept. 15. 17:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
16%
Misem szerettük amikor a ruszkik itt voltak. Ők minek mennek oda?Hameg vállalta,az ő dolga. Mit kell ehhez érteni?
2012. szept. 15. 18:08
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet javult valamelyest az elmúlt évekhez képest, de egy ilyen helyen bizonyos fokú veszély mindig van.

Ha hozzátartozó, akkor ne aggódjon, tudnak vigyázni magukra.

2012. szept. 15. 18:24
 3/20 A kérdező kommentje:

Első! igen, kell hozzá érteni. Én nem értek hozzá, ezért tettem fel a kérdést! Nem tudom most kinek állna érdekében támadni, vagy robbantani, akarnak-e ilyet, vagy viszonylag nyugalom van stb.

Második! Köszönöm a választ, kicsit megnyugtatóbb. Igen, hozzátartozóm van kint, és nagyon féltem.

2012. szept. 15. 18:33
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem se kell különösebben izgulni.
2012. szept. 15. 19:20
 5/20 anonim ***** válasza:
68%

2-nek ment a nagy zöld kéz, ha lehetne még adnék ;D

Az 1-nek meg ugyanezt pirosban.

Kérdezőnek: természetes az aggodalom, de izgulni nem kell. Pár ismerősöm, barátom kint van, heti-havi kapcsolatban vagyunk, most egész nyugodt a helyzet a pár évvel ezelőttihez képest. Ahogy a 2-es írta, tudnak vigyázni magukra, és nincsenek egyedül. Jó érzés tudni, hogy sokan mások is így gondolnak gondolnak rájuk (ránk), mint Ön.

Köszönöm a többiek nevében is!

2012. szept. 15. 20:35
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam.

Havi kapcsolat az nagyon kevés:( A heti már valamivel jobban hangzik..

2012. szept. 15. 21:29
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Az 1-nek meg ugyanezt pirosban.

Csak majd,nehogy miattatok támadjanak a terroristák,legyünk célpontok!Álltok ti még hadbíróság előtt,ne feledd.

2012. szept. 16. 07:35
 8/20 anonim ***** válasza:
Akkor is megszállók vagytok,akárhogy szépíted.
2012. szept. 16. 11:23
 9/20 anonim ***** válasza:

"akkor is..."

Azt hiszem olyan 7-8 éves koromban szoktam le arról, hogy egy eszmecsere során ezzel a kifejezéssel kezdjek egy mondatot.

Ez annak a jele, hogy érvelésre képtelen vagy, hiányos ismereteid és logikátlan eszmerendszered miatt, és innentől csak ugyanazt ismételgeted, mindenféle konstruktivitást mellőzve, amíg meg nem unom, és nem válaszolok.

Gratulálok! Tiéd lesz az utolsó szó, és mesélheted a haverjaidnak, milyne ügyesen beszóltál valakinek.

A véleményedet Rólad már korábban leírtam, ismételni nem akarom magam, kiegészíteni volna mivel, de nem akaro dolgoztatni sem a trágárságszűrőt, sem az agyamat, hogy elkerüljem az aktiválását.

Nőjj fel!

További szép vasárnapot!

2012. szept. 16. 11:41
 10/20 anonim ***** válasza:
Nézze tábornok,egy országban idegen katonák akiket nem hívtak nem is néznek jó szemmel azok kik.Nem az üdvhadsereg. Jó pénzért (amit mi fizetünk)még sajnáltatják is magukat, ez pofátlanság! Nem beszélve a kiemelt idő előtti nyugdíjról.Egyébként a neten a tegeződés dívik nem a magázódás.
2012. szept. 16. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!