Miért harcolnak a magyar katonák Afganisztánban?
Nem erről volt szó!!!!
Azért küldtünk katonákat, hogy segítsük az újjáépítést, most meg arról kapjuk a híreket, hogy célirányosan támadják a magyar katonákat a tálibok. Kormányunk miért nem intézkedik, hogy csak olyan helyen végezhessenek munkát, ahol nem éri támadás őket. Ráadásul újabb csoport indul 80 fővel, és a részvételünk is nagyon sok pénzbe kerül a költségvetésnek, ill. nekünk. Van beleszólásunk, hogy a mi pénzünkön ne haljanak meg magyar katonák?
Támadás mindenhol érheti őket, Baglán viszonylag nyugisnak számít.
"Van beleszólásunk, hogy a mi pénzünkön ne haljanak meg magyar katonák?"
Most téged az zavar, hogy magyar katonák halnak meg, vagy az, hogy ez pénzbe kerül és inkább halnának meg itthon, ingyen?
Egyébként meg ez a misszió az egyetlen valamennyire még modern és ütőképes része a Honvédségnek, inkább örüljünk, hogy még van ilyen kuriózumunk, hogy van még használható alakulatunk.
Ha az ország oldaláról nézzük, azért vannak ott, mert Nato-tagkénz mi is részt vállalunk a szervezet feladataiból.
Ami a katonák oldalát illeti, ezekkel a külhoni missziókkal keresik meg azt a pénzt, amivel megalapozhatják az itthoni boldogságukat.Sajnos az ilyen támadások benne vannak a pakliban. :(
elsőnek
Nem az zavar, hogy az én pénzemen hal meg, hanem az, hogy MEGHAL.
Nem harcolni mentek!!!!! A pénz annyiban kérdés, hogy lenne-e beleszólásom, hogy a 100milliókat felemésztő "kiküldetés" nem lehetne az én ügyem/szavazatom is.
Hátha elcsöppentenek az Amerikaiak ide is pár tonna olajat..
Tod energiafüggő ország vagyunk..
"A pénz annyiban kérdés, hogy lenne-e beleszólásom, hogy a 100milliókat felemésztő "kiküldetés" nem lehetne az én ügyem/szavazatom is."
Egyszer a NATO költsége ez. Másodszor ha belépett az ország akkor részt is kell venni valamiben!Jól néznénk ki ha minden kérdésben népszavazást tartanának, azért van a kormány hogy aktuális dolgokban döntsön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!