Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ezen az iq teszten jó a 79%...

Válasz25 kérdése:

Ezen az iq teszten jó a 79% százalék?

Figyelt kérdés

ha katonának akarok menni

[link]

2012. aug. 21. 20:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
34%

"Forrest meg egy film főhőse volt, nem egy élő személy."

És nem látod hitelesnek a figurát?

"nem mondanám, hogy az értelmi fogyatékosok bölcsebbek mint az átlag ember. "

Pl. Forrest tudja, hogy ha megbeszélték, hogy lesz egy rákászhajó, akkor lesz egy rákászhajó. Mert _megígérte_.

Sok átlagos "intelligenciájú" embernek meg természetes, hogy "csak úgy mondta, de nem gondolta komolyan".

Nekem ebben a példában az előző a fény, az utóbbi meg a sötétség.

2012. aug. 22. 20:31
 32/38 anonim ***** válasza:
Nem látom hitelesnek a figurát. Azért a fogyatékosság nem ilyen egyszerű. Nem egy móka kacagás. Az egy dolog, hogy megígér valamit akkor ha teheti betartja, de az is hozzátartozik, hogy hajtja a magáét amíg nem teljesül. Ez nem bölcsesség, vagy fény ahogy te írtad, hanem fogyatékosság. Nem tud eltérni a tárgytól még akkor sem, ha lehetetlen megvalósítani az elképzeléseit. Hangsúlyozom, teljes mértékben elfogadom és tisztelem a fogyatékosokat, megteszek értük mindent amit tudok, de nem nevezném őket bölcsnek. Az, hogy a filmben jópofa volt, meg sikeres az csak egy jó forgatókönyv meg egy nagyon jó színészi alakítás, messze nem a valóság!
2012. aug. 22. 21:51
 33/38 anonim válasza:
"Ó boldog tudatlanság!"
2012. aug. 22. 23:44
 34/38 anonim ***** válasza:

"az is hozzátartozik, hogy hajtja a magáét amíg nem teljesül. Ez nem bölcsesség, vagy fény ahogy te írtad, hanem fogyatékosság. Nem tud eltérni a tárgytól még akkor sem, ha lehetetlen megvalósítani az elképzeléseit. "

Nekem PONT ez a bajom a mensásokkal..:)

Szóval ez nem IQ, amiről beszélsz.

Ez egy másfajta értelem.

Egy olyasfajta, ami 170-es IQ-nál is hiányozhat és 70-es IQ-nál is meglehet.

2012. aug. 23. 14:32
 35/38 anonim ***** válasza:

32-es, ha tudsz segíteni, mint gyógypedagógus, kérlek, gyere be az én topicomba is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..

Köszönöm.

2012. aug. 24. 15:03
 36/38 anonim ***** válasza:
Zs, köszönöm, hogy írtál, ám a topicomban válaszoltam,nem szeretnék privátot.
2012. aug. 24. 17:37
 37/38 Bobby.Doyle válasza:
Egyszer énis csináltam egy iq tesztet, és az eredmébyét az e-mail címemre küldték, százalékban (76%). És nem tudtam számokra átértékelni. Szóval nem fogyatékos a kérdező, csak százalékban kapta meg az eredményét.
2015. jún. 14. 21:13
 38/38 Markobardos válasza:
Egy sz*t rossz, ne higy nekik! a 79% az átlagon feletti! nem sokkal, de a nagy többség 50%-nál van!
2015. nov. 19. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!